пʼятниця, 08 липня 2022 06:00

Гороскоп на 8 липня: хто розбагатіє до кінця місяця

Гороскоп на 8 липня: хто розбагатіє до кінця місяця
Тельці, Леви, Скорпіони і Водолії мають працювати більше, ніж інші. Це ваш зоряний час. Фото: pixabay.com

8 липня відпустіть страхи. Настав час діяти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день вольових і сильних жінок, – говорить астрологиня. – Просто так нічого не йтиме в руки. Все необхідне доведеться виборювати. І жінки чудово з цим впораються. Чоловікам треба лише вчасно запропонувати свою допомогу та підтримку. Тельці, Леви, Скорпіони і Водолії мають працювати більше, ніж інші. Це ваш зоряний час. Скористайтеся шансом розбагатіти до кінця місяця. Складний день для схильних до депресії людей. Не залишайте наодинці емоційно вразливих родичів. Вагітні мають більше відпочивати. Зростає небезпека переривання вагітності".

Овен

Від вашої волі та бажання мало що залежатиме цього дня. Не йдіть проти течії. Підкоріться обставинам. День не годиться для початку чогось нового. Займіться своїм здоров'ям.

Телець

Партнери підводитимуть. Терміни переноситимуться. Виникатимуть проблеми з транспортом. День не обіцяє значних результатів, але це не означає, що варто сидіти, склавши руки.

Близнюки

День ризикованої фінансової діяльності. Займіться майновими питаннями. Наведіть лад у паперах. Не позичайте грошей. Відкладіть похід по крамницях.

Рак

День жорстких протистоянь та конфліктів. Будьте готові боротися за свої інтереси. Але не зазіхайте на чуже.

Лев

Вас легко можна буде вивести з рівноваги. Уникайте стресових ситуацій. Шукайте помічників для врегулювання складних питань.

Діва

Будьте щедрими на компліменти. Частіше посміхайтеся. Доброзичливість і почуття гумору стануть вашою надійною зброєю цього дня. Приділіть увагу догляду за шкірою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальна спека: синоптики дали невтішний прогноз на липень

Терези

Не шукайте щастя за морями. Усе необхідне буде поряд із вами. Подбайте про затишну атмосферу в домі й насолоджуйтеся відчуттям щастя.

Скорпіон

День несприятливих зовнішніх обставин, але це не завадить досягти успіху на роботі. Чимало проблем буде в особистому житті. Знадобиться багато терпіння.

Стрілець

Бракуватиме стабільності. Життя постійно вноситиме корективи у ваші плани. Будьте готові вчасно реагувати на виклики. Вечірні години присвятіть улюбленій справі.

Козеріг

Важко підтримувати робочий настрій. Серце не знатиме спокою. Близькі люди змусять хвилюватися. Будьте на зв'язку. Розраховуйте на дружню підтримку.

Водолій

Ваші справи йтимуть добре. Є ідеї, сили і натхнення. Будьте готові підтримати ближніх. Беріть участь у благодійних проєктах. Не шкодуйте грошей на це.

Риби

Доведеться брати на себе додаткові обов'язки. Близькі люди потребуватимуть підтримки. Знайдіть можливість добре відпочити в кінці дня. Вчасно лягайте спати.

Синоптики розповіли, яким областям чекати дощу.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8 липня: хто розбагатіє до кінця місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі