понеділок, 06 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 6 вересня: чому цей день такий особливий

Гороскоп на 6 вересня: чому цей день такий особливий
Проведіть вечір у спокійній обстановці. Ваші бажання почнуть здійснюватися. Фото: pixabay.com

6 вересня – день напередодні молодика. Знижуйте навантаження на організм. Не плануйте щільного графіку роботи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Частіше робіть перерви на відпочинок, - говорить астрологиня. – Вдалий день для людей з практичним складом інтелекту. Не жалійтеся на долю. Цей день – особливий. Використайте шанс дещо змінити у своєму житті. Повикидайте з дому старий непотріб. Змініть стиль одягу чи зачіску. Створіть щось красиве і практичне власними руками. Через практичне самовираження до вас прийде внутрішнє відчуття гармонії. Проведіть вечір у спокійній обстановці. Ваші бажання почнуть здійснюватися".

Овен

Обставини складатимуться на вашу користь. Навіть при наявності невеликої суми у кишені ви зможете придбати усе необхідне. Купіть собі корисну симпатичну дрібничку.

Телець

Ви одержите лише частину очікуваного прибутку. Не вступайте у суперечки. Із затримкою надійде уся сума. Майте під руками гроші для здійснення термінового ремонту.

Близнюки

Через власну необачність ви можете втратити немалі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не доречна.

Рак

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Сплатити усі поточні рахунки одразу не вдасться. Вирішуйте фінансові проблеми поетапно.

Лев

Досягти достатнього рівня забезпечення буде важко. Зароблені гроші не потраплять до ваших рук у повному обсязі. Доведеться відмовитися від деяких витрат.

Діва

Витрати перевищуватимуть заробітки. Додаткових фінансових внесків потребуватимуть діти. Пошукайте нові засоби економії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабине літо прийшло в Україну

Терези

Афішувати свої подальші фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. Обирайте по можливості безготівкову форму розрахунку за надані послуги.

Скорпіон

Заробіток залишатиметься стабільно невисоким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі.

Стрілець

Проблем з фінансовим забезпеченням життя не буде. Не купуйте секонд-хенд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші.

Козеріг

Очікувані прибутки надійдуть вчасно. Не можна виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальну підтримку старшим родичам.

Водолій

Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Зранку очікуйте надходження перспективних фінансових пропозицій. Ввечері зведіть витрати до мінімуму. Бо викинете на вітер велику суму.

Риби

Будьте порядними у стосунках з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас.

Тиждень з 6 по 12 вересня потішить Овнів і Козерогів, Тельців і Терезів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 вересня: чому цей день такий особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі