субота, 05 червня 2021 07:01

Гороскоп на 5-6 червня: відмовтеся від спиртного

Гороскоп на 5-6 червня: відмовтеся від спиртного
Найкращі новини надійдуть від рідних і друзів. Фото: pixabay.com

5-6 червня очікувати незвичних пригод не слід. Влаштуйте їх собі самі. Лише утримайтеся від випадкових знайомств. Вони принесуть багато клопоту. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ці два дні сильно відрізнятимуться за характером подій одне від одного, - говорить астрологиня. – У суботу прокидатимуться найгірші риси характеру людей. Розум слабко контролюватиме інстинктивні поривання. Стримуйте свою агресію, заздрість, бажання будь-що заволодіти чимось. Неділя буде більш спокійною. Краще не проводити її у великій компанії. Відмовтеся від зайвої порції алкоголю. Перші вихідні літа ощасливляться Овнів, Тельців, Дів і Козерогів. Найкращі новини надійдуть від рідних і друзів".

Овен

Ви матимете достатню кількість грошей на відпочинок. Порадуйте себе і близьких обновками. Не купуйте лише фото- та відеоапаратури.

Телець

Триває період відносної матеріальної стабільності. У ці вихідні не доведеться себе обмежувати у чомусь. Намагайтеся бути не надто економними під вибору презентів.

Близнюки

Очікується великий відтік грошей. Контролюйте цей процес. Не допускайте хаотичних витрат. Тримайте деяку суму на непередбачені витрати.

Рак

Будьте обачними у крамниці та на ринку. Не поспішайте з вибором товару. Ви можете віддати велику суму за неякісну річ. Перевіряйте здачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на червень: назвали знаки-щасливчики

Лев

Заробити у ці дні не вдасться. Не бажано звертатися до послуг сервісних служб. Необхідні покупки зробіть зранку у неділю.

Діва

У вашому розпорядженні буде немала сума, але вона непомітно розійдеться. Родина потребуватиме чергових внесків. Відкладіть частину коштів виключно на свої витрати.

Терези

Можна сподіватися на виплату затриманої зарплатні. Проте задоволення від того ви не відчуватимете. За тиждень зібрався список заборгованостей.

Скорпіон

На розкішний подарунок для дорогої людини грошей не вистачить. Не слід позичати. Дефіцит фінансів компенсуйте фантазією.

Стрілець

Фінансова ситуація далека від стабільності. Зароблені кошти на деякий час залишаться недоступними для вас. Потурбуйтеся про розумний розподіл існуючих грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощаємося зі зливами: яка погода очікує Україну найближчий тиждень

Козеріг

Приводу для тривоги не буде. Фінансова криза суттєво не впливатиме на ваш гаманець. Сміливо реалізовуйте свої плани.

Водолій

Не плутайте щедрість з марнотратством. Маєте ризик позбавитися великої суми у рекордно короткі строки.

Риби

Ваші фінансові можливості обмежені. Проте на необхідні покупки коштів вистачатиме. Брати участь у лотереї не слід. Виграшу не буде.

Астрологиня здивувала прогнозом на літо.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5-6 червня: відмовтеся від спиртного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі