вівторок, 05 січня 2021 07:00

Гороскоп на 5 січня: астролог назвала знаки, яким щаститиме найбільше

Гороскоп на 5 січня: астролог назвала знаки, яким щаститиме найбільше
Посміхніться першим променям сонця. День врешті-решт складеться вдало. Фото: pixabay.com

5 січня хотітиметься спокою і відпочинку. В ніч на вівторок погано спатиметься. Літніх людей непокоїтиме безсоння. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Через тривожні сни пробудження буде важким, - говорить астрологиня. – Настрій уже зранку зіпсується. Не турбуйтеся. Віщих сновидінь цього дня не буде. Посміхніться першим променям сонця. День врешті-решт складеться вдало. Найбільше щаститиме Стрільцям і Рибам. У ваших гаманцях стає більше грошей. Можете дозволити собі позапланові витрати. Не порушуйте авторських прав. Не користуйтеся чужими речами. Ваш гаманець може постраждати через це. Не таланитиме і в азартних іграх".

Овен

Нестриманий язик може зашкодити вам. Менше говоріть. Будьте уважними й терпеливими. Прислухайтеся до порад старших.

Телець

Можливі зміни умов фінансування вашої роботи. Не приймайте поки що рішень щодо подальшої діяльності. Спостерігайте. Аналізуйте.

Близнюки

Ви не бачитимете своєї вигоди, тому не довірятимете новим фінансовим пропозиціям. Ризикувати дійсно не слід. Виграшу не буде.

Рак

Невеликі прибутки суттєво не позначаться на вашій економіці. Грошей не вистачатиме на забезпечення звичного рівня життя.

Лев

Введіть коханих у коло своїх інтересів. Тоді ваша соціальна активність не заважатиме особистому життю.

Діва

Не порушуйте домовленостей. Ви можете спровокувати ускладнення фінансових відносин з партнерами. Незабаром це відіб'ється на вашому власному гаманці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала тих, хто збагатиться 2021 року

Терези

Доведеться скористатися своїми заощадженнями. Грошей у кишені замало. Великі покупки робити не час.

Скорпіон

Атмосфера навколо вас стає спокійнішою. Не варто за інерцією продовжувати воювати зі світом. Гарний настрій допоможе вам порозумітися з людьми.

Стрілець

Очікується чергове поповнення вашого бюджету. Утримуються стабільні доходи. Але збільшується і відтік коштів. Не стримуйте його. Допомагайте нужденним у скруті.

Козеріг

Різко збільшується кількість поточних витрат. Рідні потребуватимуть матеріальної підтримки. Не залишайте гаманця без нагляду. Стережіться злодіїв.

Водолій

Надсилайте теплі вісточки коханим. Підтримайте листування з цікавою для вас особою. Згодом роман у листах може перерости на щось більш серйозне.

Риби

Жорстка конкуренція примусить вас іти на додаткові витрати. Думайте не про підвищення прибутку, а про його збереження.

Астрологиня розповіла, які дива траплятимуться у Різдвяну ніч.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 січня: астролог назвала знаки, яким щаститиме найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі