четвер, 04 березня 2021 07:00

Гороскоп на 4 березня: коли очікувати змін на краще

Гороскоп на 4 березня: коли очікувати змін на краще
Ввечері очікуються зміни на краще. Ви зможете знайти вихід зі складної фінансової ситуації. Фото: pixabay.com

4 березня не зарікайтеся. Цього дня часто траплятиметься з людьми те, від чого вони намагалися триматися подалі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Надмірно честолюбним доведеться пережити момент приниження, - говорить астрологиня. – Не варто хвалитися власними успіхами. Найбільше діставатиметься публічним особам. Тож заради збереження спокою краще триматися у тіні. Куплений цього дня одяг не носитиметься. Ввечері очікуються зміни на краще. Ви зможете знайти вихід зі складної фінансової ситуації. Але розраховувати на швидкий заробіток не варто".

Овен

Колишні коханці можуть повернутися у ваше життя. Не слід намагатися реставрувати стосунки. Скоро повернуться й проблеми.

Телець

Спостерігатиметься спад ділової активності. Тому знижується й рівень доходів. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки близьких.

Близнюки

Сумний настрій може заволодіти вами. Об'єктивних причин для цього не буде. Зателефонуйте друзям. Проведіть вечір у веселому гурті.

Рак

Буде достатньо роботи. І платитимуть за неї добре. Використовуйте можливість покращити своє матеріальне становище. Скоротіть витрати на розваги.

Лев

Накопичуватиметься відчуття втоми. Тому вечір четверга проведіть на самоті за приємним для вас заняттям.

Діва

Час здійснити заповітні мрії. Вам усе буде під силу. Оточуючі будуть захоплені вашою енергійністю. Можлива поява нових романтичних стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики шокували прогнозом на 8 березня

Терези

Добре вестимуться справи лише після заходу сонця. По змозі вирішуйте майнові питання пізно ввечері. Нічна робота принесе прибуток.

Скорпіон

Виробляйте нову стратегію спілкування з оточуючими. Будьте непередбачувані у своїх реакціях на їхні дії. Так ви зможете більшого досягти. І в коханні теж.

Стрілець

Вам з коханими не вистачає відвертості. Не очікуйте від них інтуїтивно вірних кроків. Попросіть про допомогу чи підтримку.

Козеріг

Інтуїція може вас підвести. Не втрачайте здорового глузду. Майте запас грошей на непередбачені витрати. Не змінюйте напрямку діяльності. Гаманець постраждає.

Водолій

Спільні турботи тісніше зв'яжуть вас з партнерами. Самі по собі відпадуть колишні сумніви й непорозуміння.

Риби

Утримуватиметься середній рівень достатку. Вдало пройде завершення розпочатих справ. Нові проєкти будуть збитковими.

Синоптики здивували прогнозом на початок березня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 березня: коли очікувати змін на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі