четвер, 04 лютого 2021 07:00

Гороскоп на 4 лютого: астрологиня назвала знаки, яким щаститиме в усьому

Гороскоп на 4 лютого: астрологиня назвала знаки, яким щаститиме в усьому
Прикличте на допомогу почуття гумору під час напруженої розмови. Діалог піде одразу в іншому руслі. Фото: pixabay.com

4 лютого дайте волю своїй фантазії. Вона допоможе знайти вихід зі скрутного становища. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей день насичений зустрічами та спілкуванням, - говорить астрологиня. – Партнерам доведеться самим шукати собі розваги. Знайдіть можливість поєднувати бажане й необхідне. Візьміться знову за колись незавершену справу. Ви легко усвідомите свою помилку і дійдете поставленої мети. Прикличте на допомогу почуття гумору під час напруженої розмови. Діалог піде одразу в іншому руслі. Улюбленцями долі себе відчують Тельці, Леви, Терези і Риби. Вам щаститиме в усьому".

Овен

Не обіцяйте людям матеріальної допомоги до одержання прибутку. Розмір заробітку виявиться меншим за очікуваний.

Телець

Достатньо прибутковий день. Не журіться з приводу дрібних фінансових проблем. Вони не робитимуть погоди. Лише не акцентуйте увагу на них.

Близнюки

Стережіться надмірно нав'язливих співбесідників. Вони можуть не залишити вам часу для занять власними справами.

Рак

Спільні клопоти по господарству принесуть вам з милими багато приємних емоцій. Внесіть творчий елемент у буденні справи.

Лев

Сміливо висувайте свої пропозиції та творчі проекти. Їх схвалення сприятиме покращенню вашого матеріального становища. Це день вдалих покупок.

Діва

Сподівання на прихід великої суми грошей не виправдаються. Не плануйте складних економічних комбінацій. Купуйте велосипеди та спорттовари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 1-7 лютого: з яких несподіванок розпочнеться останній місяць зими

Терези

Гаманець поповниться завдяки вашій винахідливості. Не відмовляйтеся від складних професійних завдань. Їхнє розв'язання принесе додатковий прибуток.

Скорпіон

Милі можуть вимагати доказів вашої любові. Забаганки коханих обійдуться недешево. Не варто замінювати щире спілкування походом по крамницях.

Стрілець

У вашому розпорядженні невеликі суми. Але не слід відмовляти близьким у фінансовій підтримці. Згодом і вони підтримають вас.

Козеріг

Не бажано змінювати основного напрямку діяльності. Позбавтеся економічно невигідних справ. Шукайте додаткові засоби економії.

Водолій

Довіряти обіцянкам нових знайомих не варто. Тримайтеся на відстані від пишномовних балакунів. Вони не здатні на глибокі почуття.

Риби

Особиста зустріч залишить неприємні враження. Не наполягайте на побаченні з милими. Оберіть спілкування з друзями.

Астрологиня розповіла, які знаки досягнуть фінансового успіху.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 лютого: астрологиня назвала знаки, яким щаститиме в усьому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі