середа, 04 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 4 листопада: чиї бажання почнуть здійснюватися

Гороскоп на 4 листопада: чиї бажання почнуть здійснюватися
Зараз більшої уваги потребуватиме ваш дім. Порадуйте домашніх смачною вечерею. Фото: pixabay.com

4 листопада зірки сприятимуть винахідникам та аналітикам. У цей день люди будуть здатні приймати нестандартні рішення. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У середу не треба розпочинати ремонт, - говорить астролог. - Впроваджувати нові винаходи у життя буде складно. Губитиметься важлива інформація. Забуватимуться необхідні для справ документи. Якщо відчуваєте втому, знижуйте свою соціальну активність. Зараз більшої уваги потребуватиме ваш дім. Порадуйте домашніх смачною вечерею. Молодим парам краще відкласти думки про шлюб. Ви не готові до кардинальних змін у своєму житті. Тому не слід вести з коханими розмову про переїзд в окреме помешкання. Бажання Овнів, Раків і Козерогів почнуть здійснюватися. Відчуєте себе улюбленцями долі".

Овен

Справи йтимуть добре. Жалітися на скруту не доведеться. Дотримуйтеся букви закону. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Телець

Принципових змін у фінансовому забезпеченні не буде. Доведеться економно розподіляти гроші. Побутову техніку купляти не час.

Близнюки

Помітного приходу коштів годі чекати. Грошей вистачить на продукти і транспорт. Не беріть товари на виплату. Дочекайтеся надходження основного заробітку.

Рак

Покращенню матеріального забезпечення сприятиме подальше кар'єрне зростання. Продемонструйте шефу свої здібності. Добивайтеся підвищення.

Лев

Збільшується фінансовий потік. Подбайте про надійне збереження грошей. Поповніть свої заощадження. Відкривайте депозитні рахунки.

Діва

Не поспішайте віддавати заставу на придбання нерухомості. Ви можете втратити ці гроші. Умови продажу змінюватимуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2-8 листопада: коли все зміниться на краще

Терези

Ніяких фінансових катаклізмів не передбачається. Не розраховуйте витрати на тривалий період. Вчасно реагуйте на зміни на ринку.

Скорпіон

Не дозволяйте собі лінуватися. Цей день обіцяє добрий заробіток. Проте на виграш годі сподіватися. До вас прийдуть лише зароблені гроші.

Стрілець

Не допускайте поспіху під час проведення грошових операцій. Так ви можете двічі сплатити за одну послугу чи товар. Перевіряйте чеки і здачу.

Козеріг

Надійдуть очікувані гроші. Щаститиме на компетентних фінансових консультантів. Вдале співвідношення ціни та якості куплених товарів приємно здивує.

Водолій

Фінансове питання стоятиме гостро. Наявна у кишені сума не забезпечуватиме ваших потреб. Спрямовані на покращення ситуації зусилля виявляться марними. Зачекайте.

Риби

Вам доведеться узяти на себе фінансове забезпечення близьких людей. В результаті гроші швидше витрачатимуться. Додатковий підробіток зараз не завадить.

У листопаді 2020 року нас очікують кілька позитивних подій. Меркурій і Марс вийдуть з ретроградності. Астролог Рената Раєвська зробила неочікуваний прогноз на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 листопада: чиї бажання почнуть здійснюватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі