пʼятниця, 04 червня 2021 07:00

Гороскоп на 4 червня: кому слід робити кар'єру і шукати кохання

Гороскоп на 4 червня: кому слід робити кар'єру і шукати кохання
Зберігайте оптимістичний настрій. Він допоможе вам залишатися на висоті. Фото: pixabay.com

4 червня справи йтимуть добре. Ви матимете стабільні прибутки. Невдалим буде вечір цього дня. Покупки та домовленості здійснюйте в обід. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"День потребуватиме вашої активності, - говорить астрологиня. – Не сидіть в очікуванні подій. Саме по собі прийде тільки руйнування. У людей прокинеться інстинкт завойовника. Загостриться конкурентна боротьба. Слабкі та пасивні муситимуть відступити. Спостерігатиметься спалах творчого натхнення. Використовуйте його для подолання складних завдань. Зберігайте оптимістичний настрій. Він допоможе вам залишатися на висоті. Ракам, Тельцям і Терезам слід робити кар'єру, Стрільцям та Дівам – шукати кохання".

Овен

Очікувати від оточуючих сентиментів не варто. Говоріть їм про свої сумніви й проблеми. Лише тоді можете сподіватися на допомогу.

Телець

Очікується кілька радісних подій. У коханні та подружньому житті відбудуться зміни на краще. Можна планувати поповнення у родині.

Близнюки

У цей день вам важко буде об'єктивно оцінити комерційні пропозиції. Відкладіть вирішення матеріальних питань. Не беріть кредитів.

Рак

Створити надійний союз найближчим часом не вдасться. День сприятиме розлученню. Бережіть мир у своєму домі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на червень: назвали знаки-щасливчики

Лев

Залишайтеся чесними. Навіть мала неправда може зіпсувати ваші стосунки з дорогими людьми.

Діва

Гаманець залишатиметься напівпорожнім. Поки що доведеться з цим змиритися. Можете розраховувати на підтримку впливових людей у веденні справ.

Терези

Усі проблеми між вами й партнерами виникатимуть через однакову впертість. Кожен стоятиме на своєму. Будьте більш гнучкими.

Скорпіон

Не час іти до шефа з розмовою про підвищення заробітку. Можете досягти протилежного. Купіть що-небудь своїм дітям.

Стрілець

Минув кризовий період у стосунках. Не варто по інерції дорікати милим за колишні негаразди. Будуйте стосунки з любов'ю у серці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на літо: чим займатися, щоб стати багатим і успішним

Козеріг

Вам щаститиме у фінансових справах. Проте знайте міру. Жадібність до добра не доведе. Продавати й купувати побутову техніку не час.

Водолій

Безліч термінових справ не залишить часу на особисте. Коханим також не до побачень. Ввечері знайдіть можливість зателефонувати їм.

Риби

Стороння фінансова підтримка не знадобиться. Удача посміхатиметься вам увечері. Робіть покупки після заходу сонця.

Холодна та дощова погода в Україні триматиметься щонайменше до 10 червня. Потім можливе потепління.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 червня: кому слід робити кар'єру і шукати кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі