понеділок, 04 липня 2022 06:00

Гороскоп на 4 липня: у чиїй кишені з'явиться кругленька сума грошей

Гороскоп на 4 липня: у чиїй кишені з'явиться кругленька сума грошей
Відкладіть похід по крамницях. Куплені речі виявляться невдалими. Фото: pixabay.com

4 липня забудьте старі образи. Ранкова сварка може зіпсувати весь день. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Можливі перебої зі зв'язком, – говорить астрологиня. – Не залишайте незавершеними розмови, записи, укладання угод. Звичайну фізичну роботу теж не слід кидати незакінченою. Те, що буде відкладено d понеділок, надовго залишиться без результату. Подбайте про збереження цінної інформації та документів. Багато чого губитиметься. Відкладіть похід по крамницях. Куплені речі виявляться невдалими. Мало що відбуватиметься цього дня за планом. Імпровізуйте. Кругленька сума грошей з'явиться у кишенях Овнів, Близнюків, Стрільців і Козерогів".

Овен

Виправляйте помилки. Позбавляйтеся заборгованості. Кидайте шкідливі звички. Цього дня маєте можливість покращити своє життя.

Телець

Не женіться за двома зайцями. Втратите час і гроші. Зростає ризик помилитися з вибором. Рішучі дії цього дня не призведуть до перемоги. Запасайтеся терпінням.

Близнюки

Затримайтеся на роботі. Намагайтеся встигнути якомога більше цього дня. Прибутки порадують.

Рак

Язик – ваш ворог. Ним можете легко накликати на себе біду. Доводьте слушність не словом, а ділом.

Лев

Щільно плануйте зайнятість. Займайте себе роботою. Тоді не сумуватимете. Не залишайте дітей без нагляду. Вони можуть потрапити в халепу.

Діва

Заздрість - поганий порадник. Не порівнюйте себе з іншими. На все заплановане часу забракне. Зосередьтеся на головному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як організувати дозвілля дитини під час війни, щоб вона відчувала вашу турботу: поради психологині

Терези

Втримати увагу на кількох справах водночас буде складно. Не час будувати плани з далекими перспективами. Рухайтеся поволі й виграєте від цього.

Скорпіон

Бажання перевищуватимуть можливості. Будьте реалістами. Ведіть економне господарювання. Дотримуйтеся обіцянок. Не втрачайте довіри до найближчих.

Стрілець

Імпровізація вийде невдалою. Важливі справи мають бути добре підготовленими. Не засиджуйтеся довго на одному місці. На вас чекають цікаві зустрічі. Займайтеся спортом.

Козеріг

Обговорюйте проблемні питання з друзями й колегами. Стане у пригоді чужий досвід. Не відмовляйтеся від запрошення на зустріч. Відкладіть похід до косметолога.

Водолій

Не час експериментувати. Дійте за планом. Не сумуйте на самоті. Проводьте вільний час з друзями.

Риби

Нові завдання потребуватимуть нестандартних рішень. Сміливо впроваджуйте оригінальні ідеї. Приділіть більше уваги домашнім тваринам. Стежте за їхнім самопочуттям.

Синоптики попередили, якою погодою розпочнеться другий тиждень липня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 липня: у чиїй кишені з'явиться кругленька сума грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі