вівторок, 31 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 31 грудня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 31 грудня: чого не можна робити у цей день
Будьте обережні з обіцянками. Пізніше доведеться червоніти через неспроможність дотриматися їх. Фото: astrozodiac.net

31 грудня, останній день старого року, бажано прожити спокійно. Нікуди не поспішайте. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Відмовтеся від тих справ, які важко даються. Поступайтеся. Не намагайтеся досягти бажаного попри всі перешкоди, - говорить астролог. - Не відправляйтеся цього дня на пошуки щастя далеко від дому. Ця подорож не буде вдалою. Будьте обережні з обіцянками. Пізніше доведеться червоніти через неспроможність дотриматися їх. Не надто хваліться власними успіхами. Можете накликати на себе низку невдач. Умійте відрізнити справжні людські чесноти від показного славослів'я. Тоді не доведеться пізнати прикрого розчарування у людях".

Овен

Умійте розраховувати свої витрати. Тоді на все необхідне грошей вистачить. Не розраховуйте на матеріальну підтримку з боку родичів. Проведіть вечір у компанії друзів разом з дружиною чи чоловіком. Невимушене легке спілкування оживить ваші стосунки.

Телець

Через брак коштів вам не вдасться здійснити усі необхідні виплати. Ви бажали б більшої відвертості у стосунках з партнерами. Зважте на їхню відданість вам.

Близнюки

Утримується стабільна ситуація. Хоча навряд чи це вас задовольнить. Зробити значний крок для поліпшення свого матеріального становища ви поки що не зможете.

Рак

Суттєвих змін на краще не передбачається. Ваша економіка потребуватиме сторонньої підтримки. Не користуйтеся кредитними картками.

Лев

Дізнайтеся більше про вподобання та інтереси коханих. Без цього важко буде побудувати довготривалі стосунки.

Діва

Найважливіші фінансові справи перенесіть на вечірню годину. Не грайте в азартні ігри. Виграшу не буде. Відкладіть придбання побутової техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики обіцяють справжню зиму на свята

Терези

Будьте обережні з чужими речами. Ви можете їх пошкодити. Не беріть на себе відповідальність за суспільну касу.

Скорпіон

Підтримуйте гармонію у відносинах. Довіряйте партнерам. Не дозволяйте безпідставним сумнівам псувати вам настрій.

Стрілець

На вас чекає фінансовий успіх. Скористайтеся можливістю покращити своє матеріальне становище. Не женіться за надприбутками. Добрий час для інтиму.

Козеріг

Не чекайте шаленої пристрасті з боку коханих. Вони мріють про спокійний відпочинок. Створіть для них затишну атмосферу.

Водолій

Не плануйте на цей день переговорів з фінансових питань. Результати зустрічі не задовольнять вас. Здійснюйте лише необхідні покупки. Вас вабитимуть романтичні пригоди. Обирайте собі для участі в них надійних супутників. Не втрачайте відчуття реальності.

Риби

Гроші не переводитимуться у вашій кишені. Вистачить на всі святкові забаганки. Можна дозволити собі позапланові витрати.

За 2 дні до Нового року вдасться переробити справи, які відкладали весь грудень. Чим здивує перший тиждень 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 грудня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі