пʼятниця, 03 січня 2020 07:00

Гороскоп на 3 січня: на кого чекають гроші і нові знайомства

Гороскоп на 3 січня: на кого чекають гроші і нові знайомства
Прийняті цієї п'ятниці закони й підписані накази матимуть руйнівну силу. Фото: astrozodiac.net

3 січня – небезпечний час для тих, хто схильний до депресивних станів. Цей день примусить багатьох людей знизити ділову активність. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не сподівайтеся на оперативне вирішення поточних завдань, - говорить астролог. - Надходитиме інформація про зміни звичайного порядку роботи. Прийняті цієї п'ятниці закони й підписані накази матимуть руйнівну силу. Не час займатися розширенням бізнесу. Подбайте про захист своїх капіталів. Помітно підвищується аварійність на автошляхах. Пильнуйте за кермом. Гроші прийдуть у кишені Козерогів, Водоліїв і Риб. Нові знайомства чекають на Близнюків і Терезів".

Овен

Часто виникатимуть дрібні непорозуміння під час спілкування з коханими. Дійти згоди завадить різниця у поглядах на проблемні питання. Великодушно поступіться.

Телець

Дотримання усіх фінансових обов'язків стає обтяжливим для вас. Подумайте про можливість передачі частини з них іншим членами родини. Ваші уявлення про достоїнства нових знайомих не відповідатимуть дійсності. Зачекайте з запрошенням на побачення.

Близнюки

Цього дня ваші з милими стосунки можуть стати особливо близькими. Не гайте часу. Скажіть коханим найважливіше.

Рак

Відкладіть придбання меблів та предметів інтер'єру. Перевіряйте здачу на ринку. Не обрахуйте самі себе. Близькі люди створюватимуть багато суєти навколо вас. Не накопичуйте роздратування. Зумійте спокійно домовитися.

Лев

Люди йтимуть назустріч вашим матеріальним інтересам. Не впадайте у відчай. Будьте послідовними у вимогах до партнерів. Вони розгублені через вашу непостійність. Тому й діалог може не складатися.

Діва

Грошові надходження не виправдають ваших сподівань. Враховуйте фінансовий ризик. Виникатиме відчуття безпорадності. Не втрачайте оптимізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2020 рік для Стрільця: астролог назвала найбільш вдалі місяці

Терези

Очікується значний відтік грошей. Збільшуються щоденні витрати. Знадобиться додаткова сума на підтримання здоров'я.

Скорпіон

Ви не встигатимете реагувати на зміну економічної ситуації. Перенесіть важливі зустрічі з фінансових питань на наступний тиждень. Не пропонуйте дружбу закоханим у вас партнерам. Ви образите почуття людини.

Стрілець

Розгляньте можливість переходу на нове місце роботи. Та зачекайте з остаточною відповіддю на цю пропозицію. Незабаром вам запропонують вигідніші умови роботи.

Козеріг

Не шкодуйте коштів на доброчинність. Облиште відчайдушні спроби покращити стосунки з коханими. Деякий час ви залишатиметесь поза їхньою увагою.

Водолій

Узгодити свої плани з планами партнерів буде важко. Можуть переноситися призначені зустрічі. Не втрачайте доброго настрою.

Риби

Нарешті ви зможете одержати затримувану заробітну платню. Добре удаватимуться невеликі грошові операції. Не будуйте грандіозних проектів.

Наступний рік поб'є усі рекорди за кількістю затемнень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 січня: на кого чекають гроші і нові знайомства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі