вівторок, 03 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 3 листопада: кому доля приготувала особливі подарунки

Гороскоп на 3 листопада: кому доля приготувала особливі подарунки
Відкладіть подорожі та службові поїздки. Мету відрядження не буде досягнуто. Фото: pixabay.com

3 листопада стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період малих заробітків. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"До полудня домовлятися про важливі речі не слід, - говорить астролог. – Здійсненню цих домовленостей перешкоджатимуть несприятливі обставини. По можливості відкладіть подорожі та службові поїздки. Мету відрядження не буде досягнуто. Ввечері добре засвоюватиметься нова інформація. Варто розпочати новий курс навчання. Терезам і Скорпіонам, Козерогам і Рибам доля приготувала особливі подарунки. Щаститиме у всьому, що б ви не задумали. Внесіть яскраві фарби у подружнє життя. Не чекайте оригінальних пропозицій з боку партнерів. Подбайте самі про створення романтичної атмосфери в домі".

Овен

Телефон не замовкатиме, а двері вашого дому не зачинятимуться. Це заважатиме усім його мешканцям. Враховуйте інтереси близьких людей. Не порушуйте їхній спокій.

Телець

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Не вкладайте гроші у нові проекти. Вони будуть збитковими. Орендоване у цей день приміщення не окупатиме своєї вартості.

Близнюки

Денні турботи заберуть усі ваші сили. Особисті справи ви залишите поза увагою, тому можете не помітити наростання проблем у родині. Пильнуйте.

Рак

Не дозволяйте знайомим втручатися у ваші особисті справи. Вони можуть лише збільшить відстань між вами й коханими. Розберіться з власними проблемами самотужки.

Лев

Причиною виникнення неприємної розмови стануть матеріальні претензії партнерів. Вони не безпідставні. Зважте на їхні аргументи.

Діва

Не беріть на себе спонсорських обіцянок. Ваш бюджет не дозволить планувати додаткові витрати. Відкладіть придбання комп'ютерної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спрогнозували, коли українцям чекати суттєвого похолодання

Терези

Кохані забагато часу проводитимуть з друзями. Нехай це вас не турбує. Зараз їм потрібно дати волю.

Скорпіон

Проведіть вільний час за улюбленими справами. Читайте. Слухайте приємну музику. Малеча порадує вас своїми успіхами. Приділіть їй більше часу.

Стрілець

Намагайтеся не піддаватися впливу оточуючих. Оцінюйте партнерів за їхніми вчинками. Судження та плітки сторонніх ігноруйте.

Козеріг

Грошей не бракуватиме. Проте зароблені кошти потраплятимуть до ваших рук невеликими частинами. Не відмовляйтеся від участі у благодійних проектах.

Водолій

Контролюйте себе. Не виказуйте надмірної зацікавленості справами партнерів. Це їм не сподобається. У кожного є право на особистий простір.

Риби

Невимушене спілкування з представниками протилежної статі принесе задоволення вам обом. Серйозні стосунки розпочинати не варто. Вони не триватимуть довго.

Тиждень з 2 по 8 листопада принесе несподівані зміни на кращі. Не варто кидати роботу, відмовлятися від співпраці з давніми партнерами.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 листопада: кому доля приготувала особливі подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі