субота, 03 липня 2021 06:15

Гороскоп на 3 липня: хто відчує на собі прихильність Всесвіту

Гороскоп на 3 липня: хто відчує на собі прихильність Всесвіту
Спостерігатиметься тенденція до зниження артеріального тиску. Гіпотонікам необхідно підтримувати організм у здоровому тонусі. Фото: pixabay.com

3 липня погіршується водно-сольовий обмін. Слідкуйте за вчасним виведенням рідини з організму. Запобігайте появі набряків. Особливо в період вагітності. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Загострюються хвороби кишково-шлункової системи, - говорить астрологиня. – Хворі на гастрити й коліти мають дотримуватися відповідної дієти. Здоровим людям не слід їсти перчених страв. У разі захворювання на грип чи застуду дотримуйтеся постільного режиму. Не переносьте хворобу на ногах. Вона затягнеться надовго. Спостерігатиметься тенденція до зниження артеріального тиску. Гіпотонікам необхідно підтримувати організм у здоровому тонусі. Прихильність Всесвіту на собі відчують Терези, Леви і Стрільці. Вам багато чого вдаватиметься. Самопочуття покращиться".

Овен

Великої кількості різноманітних страв ваш шлунок не витримає. Наслідки щедрого бенкету можуть бути неприємними. Стримуйтеся.

Тілець

Поганяйте пісок у сечовому міхурі й нирках. Попийте чаї з цілющих трав. Не робіть цього, якщо маєте камені у нирках. Їх рух призведе до погіршення самопочуття.

Близнюки

Беріть з собою на вилазку запас питної води. Не пийте воду з відкритих джерел. Спровокуєте шлункові розлади.

Рак

Ваш мозок страждатиме від кисневого голодування. Активізуйте мозкове кровопостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середина літа не за горами: що пророкують нам зірки

Лев

Ви погано переноситимете зміну клімату й води. Далека подорож не принесе задоволення. Відпочиньте вдома.

Діва

Не розпочинайте нового курсу лікування фармпрепаратами. Сильніше проявляться побічні ефекти. Печінка повільно очищуватиме кров.

Терези

Підвищується крихкість зубної емалі. Не допускайте різкого перепаду температур різних страв. Займіться профілактикою карієсу.

Скорпіон

Ваше тіло потребуватиме додаткового тепла. Не допускайте переохолодження. Більше рухайтеся. Пийте безалкогольні гарячі напої.

Стрілець

Спостерігатиметься порушення сну. Не змінюйте звичний режим дня. Відводьте достатньо часу для відновлення сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли лікувати зуби та як правильно засмагати – медичний гороскоп на липень

Козеріг

Турбуватиме відчуття піску в очах. Може понизитися гострота зору. Не проводьте вільний час перед телевізором. Перед сном зробіть компрес на повіки.

Водолій

Будьте обережні, коли користуєтеся гострими предметами. Пильнуйте за кермом. Є небезпека травмування.

Риби

Прискорюється процес відкладання солей у тканинах організму. Ведіть активний спосіб життя. Їжте несолоний варений рис. Пийте багато чистої води.

Астрологиня здивувала прогнозом на липень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 липня: хто відчує на собі прихильність Всесвіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі