середа, 29 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 29 вересня: астрологиня назвала найсексуальніші знаки зодіаку

Гороскоп на 29 вересня: астрологиня назвала найсексуальніші знаки зодіаку
Цінуйте не оригінальність ідеї, а її практичність. Фото: pixabay.com

29 вересня не хваліться своїми досягненнями, бо потрапите у незручне становище. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не показуйте людям щойно розпочатих справ, - говорить астрологиня. – Через прикрі несподіванки вони можуть так і залишитися незавершеними. Здійсненню ваших задумів перешкоджатиме надмірна поспішність. Зумійте залишатися послідовними у словах і вчинках. Не розпорошуйте своєї уваги на незвичні цікаві новинки. Цінуйте не оригінальність ідеї, а її практичність. Цього дня варто пропонувати партнеру жити разом. Будуть розпочаті яскраві та довготривалі романи. Найсексуальнішими знаками зодіака є Леви, Скорпіони і Козероги. Звабливість і краса допоможуть полонити серце партнера".

Овен

Вчасно зроблені грошові внески згодом принесуть прибуток. Не шкодуйте за втраченими цього дня речами. Люди йтимуть назустріч вашим матеріальним інтересам.

Телець

Гроші не триматимуться у ваших руках. Для вирішення складних майнових питань зверніться по допомогу до фахівців. Брати кредити під заставу небезпечно.

Близнюки

Триває складний період. Витрати перевищують доходи. Не йдіть на фінансовий ризик. Лотерейні квитки не будуть виграшними.

Рак

Очікувані гроші надходитимуть без затримок. Відкладіть покупку одягу і ювелірних виробів. Перевіряйте здачу на ринку. Не обрахуйте самі себе.

Лев

Основний прибуток не покриватиме поточних витрат. Партнери змінять умови співробітництва. Не робіть ставку на одну статтю доходу. Шукайте додаткових джерел заробітку.

Діва

Дотримання усіх фінансових обов'язків стає обтяжливим для вас. Подумайте про можливість передачі частини з них іншим членами родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень: хто буде в шоці від власних везінь

Терези

Ваша фінансова діяльність буде успішною. Витрачайте гроші не лише на власні потреби. Будьте щедрими. Пригостіть рідних смачненьким.

Скорпіон

Ви не встигатимете реагувати на зміну економічної ситуації. Приймайте помірковані рішення щодо розподілу фінансів. Не допускайте переплати за надані послуги.

Стрілець

Добре удаватимуться невеликі грошові операції. Не будуйте грандіозних проектів. Надайте матеріальної підтримки близьким.

Козеріг

Фінансового дефіциту не відчуватиметься. Подбайте про збереження та примноження свого капіталу. Зірки сприятимуть вам у цьому. Не купуйте авто.

Водолій

Прогнозується суттєве збільшення доходів. Не зважайте на дрібні перешкоди. Працюйте на перспективу. Розширюйте горизонти своєї діяльності.

Риби

Змін на краще у сфері фінансів не передбачається. Вам заважатиме відсутність практичності. Вигідними пропозиціями скористаються замість вас конкуренти.

Тиждень з 27 вересня по 3 жовтня – це час кар'єрних злетів. Заробите більше очікуваного.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 вересня: астрологиня назвала найсексуальніші знаки зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі