вівторок, 28 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 28 вересня: у кого розпочнеться період кардинальних змін

Гороскоп на 28 вересня: у кого розпочнеться період кардинальних змін
Використайте можливість змінити своє життя на краще. Фото: pixabay.com

28 вересня кохані допоможуть вам у справах. Прийміть їхню турботу із вдячністю. Прислухайтеся до мудрих порад. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Триває період загострення серцево-судинних та психічних захворювань, - говорить астрологиня. – Спостерігатимуться перепади настрою. Слідкуйте за своїми словами під час розмов. Необережно кинуте слово ускладнить стосунки зі співбесідником. Виникатимуть проблеми через поспішно прийняті рішення. Умійте чекати і передбачати зарання наслідки своїх дій. Не час змінювати свій імідж. Спроба навряд чи буде вдалою. Зросте кількість крадіжок. Пильнуйте за своїми речами. Розпочнеться період кардинальних змін у Близнюків, Скорпіонів та Овнів. Використайте можливість змінити своє життя на краще. Прийміть пропозиції з працевлаштування. На вас чекає кар'єрний ріст і збільшення зарплати".

Овен

Наявна у гаманці сума дозволить забезпечити лише необхідний прожитковий мінімум. Не допускайте хаотичних витрат.

Телець

Погоджуйтеся на підробіток. Вам добре за нього заплатять. Ввечері ви зможете зробити вдалі покупки.

Близнюки

Суттєвого доходу не очікується. Пильнуйте за своїми сумочками, окулярами, прикрасами. Можливі втрати невеликих предметів.

Рак

Не слід проводити реорганізації виробництва чи відкривати філію фірми. Ви зазнаєте помітних збитків. Краще зробіть внески у благодійний фонд.

Лев

Є ризик переоцінити свої фінансові можливості. Приймайте зважені рішення щодо розподілу коштів. Не діліть ще не зароблених грошей.

Діва

Підведіть підсумки фінансової діяльності за останні 3 тижні. Пошукайте причини надмірного відтоку коштів. Продумайте можливість більш ефективного їх використання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень: хто буде в шоці від власних везінь

Терези

Збільшення прибутку не покращить фінансової ситуації. Відповідно зростатимуть витрати. Не час купувати побутову техніку.

Скорпіон

Проведення великих банківських операцій бажано перенести на пару днів. Очікується спад ділової активності. Вигідних фінансових пропозицій не надійде.

Стрілець

Утримується середній рівень доходів. Не слід брати участь у розпродажу товарів. Ви ризикуєте набрати дешевого непотребу.

Козеріг

На втілення нових ідей у життя ваших фінансових ресурсів не вистачатиме. Вирахуйте необхідну суму. Пошукайте спонсорів.

Водолій

Щось має зникнути з вашого дому. Винесіть на смітник щербатий посуд і старе ганчір'я. В такий спосіб ви зможете запобігти втраті потрібної речі.

Риби

Не час дбати про переобладнання свого помешкання. Доведеться кілька разів починати цю роботу знову. Обережно користуйтеся побутовою технікою.

Тиждень з 27 вересня по 3 жовтня – це час кар'єрних злетів. Заробите більше очікуваного.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 вересня: у кого розпочнеться період кардинальних змін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі