четвер, 28 травня 2020 07:00

Гороскоп на 28 травня: чим вразить весна наостанок

Гороскоп на 28 травня: чим вразить весна наостанок
Не відкладайте на пізній вечір романтичні побачення. Кохані згадають колишні образи. Фото: pixabay.com

28 травня варто добре відпочити. Гарно вродить городина. Потішать своїми талантами діти. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день вдалої комерційної діяльності, - каже астролог. – Більше щаститиме людям розважливим. Не поспішайте завершити свої справи. Дбайте про якість. Весна наостанок вразить щедрим врожаєм. Наприкінці дня оточуючі стануть емоційно вразливими. Не відкладайте на пізній вечір романтичні побачення. Кохані згадають колишні образи. Розмова не складатиметься".

Овен

Обіцяного прибутку не буде. Ваша увага спрямована здебільшого на кар'єрне зростання. Особисте на деякий час відійде на другий план.

Телець

Прибутковий день. Боржники можуть повернути вам гроші. Куплені товари служитимуть довго. Не варто відкривати нових рахунків.

Близнюки

Не висловлюйтеся різко, коли говорите з партнерами. Ризикуєте спровокувати розірвання стосунків. Навряд чи саме цього ви хочете досягти. Контролюйте себе.

Рак

Відкладіть переїзд на нову квартиру. Не розпочинайте ремонту. Закривайте крани. Побутові негаразди можуть спричинити велику втрату грошей.

Лев

Надійде очікувана сума. Нові фінансові пропозиції не поспішайте приймати. Навряд чи вони виявляться цікавими. Допоможіть коханим подолати розгубленість. Прислухайтеся до їхніх бажань.

Діва

Утримується середній рівень доходів. Ви не зможете одержати одразу усю зароблену суму. Заради покращення стосунків з обранцями варто відкласти деякі справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До України наближається циклон: чого чекати

Терези

Оточуючим важко буде догодити вам. Причина – у внутрішній розгубленості. Побудьте на самоті. Розберіться зі своїми думками.

Скорпіон

Не намагайтеся змінити природний хід подій. Довіртесь долі. Усе йде на краще.

Стрілець

Втручання сторонніх у ваші справи матиме негативні наслідки. Не дозволяйте дітям посварити вас з коханими.

Козеріг

Кажіть милим правду або не говоріть нічого. Брехня швидко вийде на поверхню. Ви потрапите у вкрай незручну ситуацію.

Водолій

У вас буде чудова нагода зміцнити свої фінансові позиції. Очікується добрий прибуток. Між вами й коханими стосунки стають ближчими. Цінуйте це.

Риби

Обставини складатимуться на вашу користь. Проте не варто розраховувати на чисте везіння. Прибутки будуть еквівалентними витраченим вами зусиллям.

Протягом тижня з 25 по 31 травня Місяць зростає, настрій покращується. Але ретроградними залишаються Сатурн, Венера і Юпітер. Мало що вдаватиметься на славу. Варто прислухатися до порад астролога.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 травня: чим вразить весна наостанок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі