четвер, 28 липня 2022 06:00

Гороскоп на 28 липня: для яких справ цей день підійде найкраще

Гороскоп на 28 липня: для яких справ цей день підійде найкраще
Після заходу сонця загадуйте бажання і подякуйте долі за все, що маєте. Зміни на краще не забаряться. Фото: pixabay.com

28 липня - найкращий день для боротьби зі шкідливими звичками. Зірки допоможуть позбавитися того, що вам заважає. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Увесь день є несприятливим для початку нових справ, - говорить астрологиня. - Завершуйте розпочате. Оглядайтеся на роботу попередніх тижнів, аналізуйте помилки та перемоги. Не варто проводити косметичні процедури. Цього дня легше зіпсувати шкіру, ніж відновити її. Не випробовуйте нові дієти. Система травлення погано відреагує на це. Не можна голодувати. О 21.00 матимемо молодик. Після заходу сонця загадуйте бажання і подякуйте за все, що маєте. Зміни на краще не забаряться".

Овен

Не поспішайте задовольняти свої бажання. Це може мати неприємні наслідки. Уникайте авантюрних пропозицій. Цього дня зірки випробовуватимуть вас на порядність.

Телець

Довіряти тривожним снам не варто. Неспокій на серці буває в переддень молодика. Займайтеся більше фізичною роботою. Відвідайте тренажерну залу.

Близнюки

Активно діяти не час. Підбивайте підсумки і плануйте своє життя на наступний місяць. Вдома не сидітиметься. Завітайте в гості. Більше ходіть пішки.

Рак

Несприятливий для більшості справ день. Бракуватиме сил. Погіршиться самопочуття. Влаштуйте собі вихідний. Читайте, дивіться кіно, слухайте музику. Більше спіть.

Лев

Вашій енергії можна тільки позаздрити. Але більшість людей цього дня не здатні будуть багато працювати. Не наполягайте. Покладайтеся на свої сили.

Діва

Наведіть лад у паперах. Оцініть свої матеріальні можливості. Будьте в курсі свіжих новин. Це дасть вам можливість успішно працювати наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як можуть покарати жінок, які не стануть на військовий облік

Терези

Поруч із вами буде немало заздрісних очей. Не хваліться своїми здобутками. Можете нажити собі ворогів. Самотнім не варто шукати своєї пари. Помилитеся з вибором.

Скорпіон

Не зважайте на критику з боку друзів і колег. Тихо займайтеся своїми справами. Бажано провести вечір наодинці. Сплануйте наступний місяць.

Стрілець

Відправлятися в далеку дорогу не час. Відрядження також варто перенести на добу. Траплятимуться затримки з транспортом. Мету не буде досягнуто. Будьте на зв'язку.

Козеріг

День суперечок і дрібрих конфліктів. Між вами й коханими виросте стіна відчуження. Не робіть з цього трагедії. Візьміть у поміч почуття гумору. Запропонуйте прогулянку.

Водолій

Головний біль заважатиме зосередитися на роботі. Погано йтимуть інтелектуальні види діяльності. Більше часу проведіть на свіжому повітрі. Сходіть у гості.

Риби

Похід по крамницях краще відкласти. Цього дня можна невдало витратити велику суму. Не позичайте людям гроші. Вони до вас не повернуться. Посміхайтеся частіше.

Громадяни України під час війни можуть претендувати на фінансову підтримку від міжнародних організацій. Експерти розповіли, коли і хто її зможе отримати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 липня: для яких справ цей день підійде найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі