середа, 27 липня 2022 06:01

Гороскоп на 27 липня: астрологиня назвала чотири знаки, які почуватимуться краще за інших

Гороскоп на 27 липня: астрологиня назвала чотири знаки, які почуватимуться краще за інших
Можна купувати смартфони та кухонну техніку. Вони служитимуть довго. Фото: pixabay.com

27 липня не варто планувати щільного графіку роботи. Більше відпочивайте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Середа – переддень молодика, – говорить астрологиня. – Бракуватиме фізичних сил. Важко буде змусити себе робити те, до чого не лежить душа. Приберіть в оселі. Наведіть лад у справах. Повикидайте сміття. Дайте можливість вашим природним здібностям проявитися на повну. Краще за інших почуватимуться Тельці, Леви, Терези й Козероги. Прийде нове кохання. Прийміть запрошення на побачення. Можна купувати смартфони й кухонну техніку. Вони служитимуть довго. Не варто починати нового курсу лікування. Він принесе більше шкоди, ніж користі".

Овен

Не йдіть проти своїх бажань. Дбайте про задоволення власних потреб. Частіше робіть зупинки у справах і озирайтеся.

Телець

Почніть день з ранкової пробіжки або гімнастики. Подбайте про здоровий спосіб життя та повноцінний сон. Більше часу проведіть на природі. Відновіть сили.

Близнюки

Тривожні передчуття не виправдаються. Не варто змінювати звичного способу життя. З'явиться більше вільного часу. Присвятіть його улюбленим справам.

Рак

Усі проблеми розв'язуватимуться на вашу користь. Не варто навіть докладати зусиль. Можна розслабитися і довіритися плину часу. Відпочивайте.

Лев

Усе йтиме за планом. Але повільно. Пам'ятайте про переддень молодика. Не слід форсувати події. День не годиться для старту нових проєктів. Будьте тверезими.

Діва

Шукати логіки в подіях цього дня не варто. Багато що вирішуватиме сліпий випадок. Спостерігайте й дивуйтеся. Дослухайтеся до порад старших. Їхній досвід стане у пригоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нас чекає багато хороших новин" – МВС про контрнаступ ЗСУ на півдні

Терези

Ідіть за своїм покликанням. Розвивайте таланти. Бажання обдурити природу принесе невдачі. Спілкування з молодшими членами родини принесе задоволення.

Скорпіон

Заощаджуйте сили. Не беріть на себе чужі проблеми. Особливо, якщо вас не просили про допомогу. Запишіться до стоматолога. Посильте догляд за зубами.

Стрілець

Кажіть про свої бажання. Не очікуйте, що близькі вгадають ваші потреби. Просити про допомогу не соромно. Добре йтимуть колективні справи. Не залишайтеся на самоті.

Козеріг

Розширюйте горизонти своїх інтересів. Тоді життя не здаватиметься одноманітним. Цей день може подарувати вам незабутні зустрічі. Робіть презенти коханим.

Водолій

Не час змінювати місце роботи. Це не сприятиме зростанню доходів. Проведіть день у дружньому оточенні. Тоді туга не заволодіє вами. Остерігайтеся опіків.

Риби

Зриватимуться заплановані зустрічі. Підводитимуть партнери. Проте приємних сюрпризів не бракуватиме. Романтичний вечір виправить усі денні негаразди.

Середа в Україні продемонструє синоптичну строкатість. Найспекотнішими областями стануть Одеська й Миколаївська, там буде до +29...32°С.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 липня: астрологиня назвала чотири знаки, які почуватимуться краще за інших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі