понеділок, 27 червня 2022 06:00

Гороскоп на 27 червня: чому цей день такий особливий для українців

Гороскоп на 27 червня: чому цей день такий особливий для українців
Станемо сильнішими і мудрішими. Отримаємо колосальну підтримку від світу. Фото: pixabay.com

27 червня – день важливих новин. Зірки на боці українців. Отримаємо новини, які зроблять нас набагато ближчими до перемоги. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бережіть себе та близьких, - говорить астрологиня. – Не ігноруйте сигнали тривоги. Біжіть до укриття. Ворог не опустить нагоди вкотре завдати удару по цивільних об'єктах. Як кажуть, війна все більше нагадуватиме гру у шахи між гросмейстром і божевільним. Це особливий день для українців. Станемо сильнішими і мудрішими. Отримаємо колосальну підтримку від світу. Матеріальна та військова допомога надходитиме без затримок, тому українське військо дасть відсіч ворогу. Дослухайтеся до порад. Добре проходитимуть зустрічі й перемовини. Корисними будуть консультації з професійних питань. Навчайтеся та обмінюйтеся досвідом".

Овен

Не поспішайте нав'язувати комусь свою думку. Ваші слова спробують використати проти вас.

Телець

Скупий сплачує двічі. Не женіться за дешевим товаром. Обирайте якісне. Уникайте конфліктів з сусідами.

Близнюки

Усе повертатиме на вашу користь. Вистачатиме сил і матеріальних ресурсів для реалізації запланованого. Самотнім не слід шукати своєї пари. Вибір буде невдалим.

Рак

Ніщо не даватиметься легко. Беріться за складні завдання. Будьте готові багато працювати й захищати свої права. Грошей не вистачатиме на великі покупки. Господарюйте економно.

Лев

Не займайтеся саморекламою. Нехай інші люди скажуть про ваші чесноти. Швидко наставатиме втома. Не беріть на себе додаткової роботи.

Діва

Розраховуйте на удачу. Вона супроводжуватиме у всьому. Будьте готові допомогти іншим. Тварина, яку прихистите цього дня, принесе щастя у ваш дім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укрпошті показали нову патріотичну марку - коли можна придбати

Терези

Говоріть правду. Брехня обернеться проти вас. Більше часу проведіть з дітьми. Ваша підтримка зараз їм дуже потрібна.

Скорпіон

Не зловживайте своєю силою і владою. Ви можете зіпсувати комусь життя. Залишайтеся терплячими і справедливими. Завчасно виїжджайте у справах. Можливі затримки на дорогах.

Стрілець

Залишайтеся принциповими. Виявляйте стійкість і наполегливість. Тоді все складатиметься так, як ви хочете.

Козеріг

Знижується працездатність. Настав природний період відпочинку. По можливості раніше закінчуйте роботу. Більше часу проводьте з рідними людьми і друзями.

Водолій

Не час думати про запуск нових проєктів. Подбайте про стабільну роботу того, що вже працює. Не покладайтеся на порядність людей. Партнери й помічники підводитимуть.

Риби

Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Побалуйте себе обновкою. Не шкодуйте грошей на допомогу ближньому. Пийте чисту воду.

Синоптики розповіли, якою погодою розпочнеться останній тиждень червня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 червня: чому цей день такий особливий для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі