пʼятниця, 27 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 27 грудня: якою буде остання п'ятниця року

Гороскоп на 27 грудня: якою буде остання п'ятниця року
Читайте улюблені книжки. Перегляньте приємний фільм. Фото: astrozodiac.net

27 грудня – день оптимістичного настрою. І приводів для цього шукати не доведеться. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не тиснутимуть борги і зобов'язання. Деякі проблеми відпадуть самі по собі, - говорить астролог. - Голова працюватиме ясніше. Можна буде дозволити собі розслабитися у затишній кав'ярні після робочого дня. Читайте улюблені книжки. Перегляньте приємний фільм. Не поспішайте. Насолодіться часом затишшя у бурхливому потоці щоденних подій".

Овен

Триває скрутний фінансовий період. Суттєвих грошових надходжень не буде. Не робіть боргів. Повернути їх вчасно буде складно.

Телець

Значних фінансових надходжень не буде. Намагайтеся без потреби не ходити по ринку. Придбаєте зайві речі, а кишені спорожніють.

Близнюки

Користуйтеся обережно побутовою технікою. Її ремонт обійдеться недешево. Не відмовляйте рідним у матеріальній підтримці. Ваші справи йдуть добре.

Рак

Коштів вистачатиме на здійснення необхідних покупок і робіт по дому. Але зарання планувати витрати не треба. Ваша фінансова підтримка знадобиться оточуючим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого не можна дарувати на Новий рік – поради астролога

Лев

Збільшується список витрат, та наявних коштів вистачатиме на їхнє покриття. Турбуватися про нестачу грошей не треба. Уважно рахуйте.

Діва

Проблем з грішми не буде, проте не бажано робити великі покупки. Є ризик придбати неякісний товар. Перевіряйте заповнення гарантійних талонів.

Терези

Займатися вирішенням фінансових проблем не слід. Пізніше виправити допущені помилки не вдасться. Бережіть гаманець.

Скорпіон

Несподіваних витрат потребуватиме дім. Вашій економіці необхідні додаткові фінансові вливання. Подумайте про ймовірне розширення своєї діяльності.

Стрілець

Ваші фінансові можливості обмежені. Бережіть свої речі від пошкодження. Збільшаться витрати на потреби дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де і з ким зустрічати 2020 рік, щоб закликати удачу у свій дім

Козеріг

Не носіть із собою надмірної суми грошей. Ви не помітите, як втратите частину з них. Є небезпека переплати за надані сервісні послуги.

Водолій

Надійдуть очікувані гроші. Сплатіть лише необхідні рахунки. Надавайте перевагу безготівковій формі розрахунку.

Риби

Ваші фінансові позиції укріплюються. Сприяйте підвищенню свого матеріального забезпечення. Увечері доведеться обирати між відпочинком і роботою.

Тиждень з 23 по 29 грудня буде непростим. Він вимагатиме від людей зосередженості, терпіння і наполегливості.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 грудня: якою буде остання п'ятниця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі