четвер, 26 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 26 грудня: як пережити сонячне затемнення

Гороскоп на 26 грудня: як пережити сонячне затемнення
Спонтанно прийняті рішення доведеться пізніше відміняти. Фото: astrozodiac.net

26 грудня відбудеться Сонячне затемнення. Не покладайтеся на інтуїцію у цей день. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Спонтанно прийняті рішення доведеться пізніше відміняти. Частіше спостерігатимуться спалахи неконтрольованих емоцій, - говорить астролог. – Щоб пережити сонячне затемнення без проблем, не плануйте надто багато справ у четвер. Продуктивність праці буде низькою. Відмовтеся від великих фізичних навантажень. Особливо турбуватимуть діти підліткового віку. Порозумітися з ними буде важко. На заборону вони не реагуватимуть. По можливості відкладіть виховні заходи до вихідних".

Овен

Очікуйте на звістку від дорогої вам людини. Саме у цей вечір може відновитися втрачене колись спілкування.

Телець

Кохані відгукнуться на ваші почуття. Будьте наполегливими у завоюванні їхньої прихильності. Але не нав'язливими.

Близнюки

У вас є реальні шанси значно покращити своє матеріальне становище. Проте не поспішайте планувати витрат. Прихід готівки може затриматися.

Рак

Намагайтеся не порушувати рівновагу у стосунках з партнерами. Реагуйте терпляче на їхні вчинки. Будьте великодушними.

Лев

На добрий заробіток розраховувати не варто. Та без грошей ви не сидітимете. Не витрачайте гроші на розваги. Вечір принесе бажану гармонію у стосунки з дорогими людьми.

Діва

Нагадають про себе старі борги. Знайдіть спосіб скасувати заборгованість. Можлива додаткова втрата грошей через дитячі пустощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого не можна дарувати на Новий рік – поради астролога

Терези

Зробіть найбільш важливі розрахунки до обідньої перерви. Ввечері фінансові питання вирішуватимуться не на вашу користь. Слідкуйте за своїми словами.

Скорпіон

Гроші прийдуть вчасно. Дефіциту бюджету не буде. Надайте матеріальної підтримки старшим членам родини. Проведіть із коханими приємний вечір.

Стрілець

Не слід глузувати із закоханої у вас людини. Це буде боляче для неї. Ставтеся з повагою до чужих почуттів. Інакше у подібну ситуацію можете потрапити самі.

Козеріг

Не підтримуйте обтяжливих стосунків. Це втомлює вас і партнера. Розширюйте коло спілкування. Незабаром зустрінете свою долю.

Водолій

Найпродуктивніші фінансові кроки прийдуться на ранковий час. Ввечері не йдіть по крамницях. Даремно втратите час і гроші. Мрії про високі почуття розбиватимуться через буденність. Навчайтеся сповнювати радістю щоденне спілкування.

Риби

Фінансові справи йдуть угору. Підвертатимуться вигідні грошові пропозиції. Будьте щедрими на слова вдячності коханим. Великодушно пробачайте їм нестриманість.

У ніч з 31 грудня на 1 січня найсильнішими будуть Марс, Сатурн, Місяць та Венера. Вирушати далеко від дому не можна з 24 грудня по 12 січня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 грудня: як пережити сонячне затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі