четвер, 25 березня 2021 07:00

Гороскоп на 25 березня: чому такий особливий останній четвер місяця

Гороскоп на 25 березня: чому такий особливий останній четвер місяця
Під час генерального прибирання кабінету можна буде знайти нещодавно втрачені цінні папери. Фото: pixabay.com

25 березня гарно справи підуть у тих, хто не боїться ризикувати. Варто розглянути пропозицію про додатковий заробіток. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ранок цього дня буде плідним у конструкторів та винахідників, - говорить астрологиня. – Світанок стане часом творчого натхнення. Не проспіть. Цікаві дизайнерські рішення приходитимуть професіоналам і пересічним громадянам. Добре було б присвятити частину дня наведенню ладу на робочому місці. Під час генерального прибирання кабінету можна буде знайти нещодавно втрачені цінні папери. Після полудня бажано зайнятися плануванням роботи на наступний місяць. Останній четвер місяця – особливий час. Добре обдумайте і запишіть свої бажання. Найближчим часом вони здійсняться".

Овен

Додаткових внесків потребуватиме домашнє господарство. Вчасно проведіть поточний ремонт сантехніки. Запобігайте аварійній ситуації.

Телець

Список необхідних виплат росте. Збільшуйте інтенсивність праці для утримання позитивного фінансового балансу. Не позичайте людям гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "3 роки лікування і буде здоровий" - мати просить допомоги на черговий курс реабілітації сина

Близнюки

Збільшується дефіцит вашого бюджету. Не думайте про джерела швидких прибутків. Мінімізуйте витрати.

Рак

Вашою щедрістю й безкорисливістю можуть скористатися інші. Думайте про свій завтрашній день. Не варто шкодити собі.

Лев

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Тому їх прихід буде мало помітним. Вдалою буде покупка товарів для дітей.

Діва

Вкладайте гроші у створення свого іміджу. Згодом це обернеться додатковими прибутками. Час придбати речі для підтримання власного престижу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітер та ожеледиця: українців шокували прогнозом

Терези

Розмір прибутку залежатиме від кількості контактів з партнерами. Не дозволяйте собі лінуватися. Активно відстоюйте свої фінансові інтереси. Але робіть це ввечері.

Скорпіон

Кризовий день. Одна за одною траплятимуться аварійні ситуації. Їхня ліквідація потребуватиме немалих коштів. Не робіть ремонту. Пильнуйте за кермом.

Стрілець

День очікування. Не час займатися розподілом бюджетних коштів. Уникайте конфліктів з майнових питань. Вони призведуть до зайвих втрат.

Козеріг

Триває період стабілізації вашої економіки. Не вносьте ніяких змін у роботу свого підприємства. Розлучайтеся з грошима лише за крайньої потреби.

Водолій

День ризикованого бізнесу. Не дбайте про покращення матеріального забезпечення. Непродумані фінансові кроки обернуться на великі втрати.

Риби

Фортуна не на вашому боці. Не розраховуйте на удачу. Добре продумуйте кожен фінансовий крок. Похід по крамницях плануйте на вечір.

Астрологиня здивувала гороскопом на тиждень. До її прогнозу має прислухатися кожен.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 березня: чому такий особливий останній четвер місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі