субота, 02 січня 2021 07:00

Гороскоп на 2-3 січня: якими будуть перші вихідні 2021 року

Гороскоп на 2-3 січня: якими будуть перші вихідні 2021 року
Розпочата 2 січня робота швидко буде завершена. А результати вас порадують. Фото: pixabay.com

2-3 січня варто розпочинати те, над чим плануєте працювати протягом року. Усі справи вдаватимуться легко і дадуть гарний результат. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Найважливіші справи плануйте на суботу, - говорить астрологиня. – Для більшості починань цей день вельми сприятливий. Розпочата 2 січня робота швидко буде завершена. А результати вас порадують. Найкращим відпочинком стане спілкування з незайманою природою. Проведіть більше часу на свіжому повітрі. У неділю на нас чекає маса дрібних неприємностей. Намагайтеся нікуди не поспішати цього дня".

Овен

Трохи здорового егоїзму не завадить. Гроші водитимуться у кишені. Дозвольте собі нарешті придбати вимріяну річ.

Телець

Дефіциту коштів не буде. Очікується й додатковий прихід. Але через власну недалекоглядність ви можете витратити невиправдано велику суму. Контролюйте витрати.

Близнюки

Напрочуд вдалий період. Щаститиме у будь-яких фінансових справах. Вашому збагаченню сприятимуть впливові покровителі. Можливі прибутки у вигляді подарунків.

Рак

Побалуйте себе придбанням вишуканої дрібниці. Це покращить настрій. Фінансові перспективи поки що не вселяють оптимізму.

Лев

Відмовтеся від пошуку додаткових джерел заробітку. Подумайте про раціональне використання наявних ресурсів.

Діва

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Навіть якщо найближчим часом помітних прибутків не передбачатиметься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успіх, гроші чи кохання: гороскоп важливих подій на тиждень

Терези

Грошей вистачить на необхідне. Не беріть на ринок надто великої суми. Втриматися від спокуси витратити все буде складно.

Скорпіон

Надійдуть очікувані кошти. У ці дні не доведеться економити. Зробіть невеличкі подарунки рідним.

Стрілець

Витрати на повсякденні потреби різко збільшуються. Близькі не зможуть надати суттєвої допомоги. Тому варто обирати економні форми відпочинку.

Козеріг

Наприкінці вихідних ви не дорахуєтесь помітної суми. Не виявляйте безпечності у поводженні з фінансами. Не беріть позичок.

Водолій

Остерігайтеся крадіжки. Не залишайте без нагляду своїх речей. Особливо у дорозі. Велику суму доведеться витратити на потреби хворих родичів.

Риби

Просто у вихідні ваша економіка може зазнати серйозних змін. Не обіцяйте на ці дні матеріальної допомоги людям. Не йдіть на фінансовий ризик.

Чим кожного з нас потішить тиждень, який розпочинає рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2-3 січня: якими будуть перші вихідні 2021 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі