четвер, 23 січня 2020 07:00

Гороскоп на 23 січня: хто відчує себе щасливчиком

Гороскоп на 23 січня: хто відчує себе щасливчиком
Слідкуйте за своїми словами. Не йдіть до своєї мети за будь-яку ціну. Фото: astrozodiac.net

23 січня краще спостерігати і слухати, ніж активно втілювати у життя свої задуми. Частіше траплятимуться випадки шахрайства під час проведення торговельних операцій. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день глобальних змін в економічній сфері життя, - говорить астролог. - Слідкуйте за курсом валют і прийняттям нових постанов українського уряду. Дійте лише тоді, якщо впевнені в успішному завершенні розпочатої вами справи. Цілий день відчуватиметься брак часу. Намагайтеся не гаяти жодної хвилини. Слідкуйте за своїми словами. Не йдіть до своєї мети за будь-яку ціну. Везунчиками цього дня себе відчують Близнюки, Леви, Терези і Риби".

Овен

Сподівання на підвищення заробітку виявляться марними. Збільшуйте інтенсивність праці. Уникайте фінансових авантюр. Наполегливість партнерів дратуватиме вас. Вони хочуть бути з вами увесь вільний час.

Телець

Ваша платоспроможність знижується. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Вирішити чиїсь матеріальні проблеми ви не зможете. Свої вчинки погоджуйте лише з власним серцем.

Близнюки

Вечір і ніч цього дня будьте разом з коханими. Подаруйте один одному радість інтимного спілкування. Це кращий день для примирення.

Рак

Пильнуйте під час укладання офіційних угод. Відстоюйте свої матеріальні інтереси. Стережіться шахрайства. Повернення до колишніх стосунків стане початком нового роману.

Лев

Кохані стануть доброю підтримкою для вас. Не цурайтеся їхніх порад. Удвох ви набагато ефективніше діятимете.

Діва

Вам не вистачає об'єктивності в оцінці дій коханих. Не виправдовуйте усі їхні вчинки. Розділіть на двох відповідальність за стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стійте під деревами та білбордами: українців попередили про негоду

Терези

Намітиться покращення фінансової ситуації. Проте нестача грошей ще відчуватиметься. Відкладіть проведення операцій з нерухомістю. Прийміть запрошення на побачення.

Скорпіон

Грошей у кишені вдосталь. Протягом дня доведеться змінювати фінансові плани. Додаткових внесків потребуватимуть діти. У вашому домі пануватиме злагода.

Стрілець

Не беріть участі у майнових суперечках. Ваша позиція виявиться слабкою. Позичені знайомим речі повернуться до вас зіпсованими.

Козеріг

Ви готові будете піти на певні жертви заради щастя коханих. Не втрачайте голови. Пам'ятайте про свої інтереси.

Водолій

Бажання отримати нові відчуття може втягнути вас у неприємну ситуацію. Не слід фліртувати з малознайомими людьми.

Риби

Більш вдало просуватимуться справи вранці. Можливі зайві витрати під час транспортних перевезень. Не вкладайте гроші у рекламу.

Кліматичні зміни в Україні відбуваються швидше, ніж в інших країнах. Підвищення температури б'є рекорди, а нинішня зима може стати найтеплішою за останнє століття.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 січня: хто відчує себе щасливчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі