вівторок, 23 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 23 серпня: що допоможе заробити більше грошей

Гороскоп на 23 серпня: що допоможе заробити більше грошей
Погано почуватимуться люди з низьким артеріальним тиском. Фото: pixabay.com

23 серпня непокоїтиме безсоння, швидко наставатиме втома. Не варто погоджуватися на понаднормову роботу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Усе цього дня працюватиме вкрай повільно, – говорить астрологиня. – Виходьте з дому завчасно, щоб не спізнитися на роботу. Гальмуватимуться розпочаті раніше справи. Люди погано розумітимуть одне одного. Боятимуться помилитися. Нерішучість підведе багатьох. Мисліть практично. Беріться за справи, які точно дадуть надійний результат. Можете заробити солідну суму, якщо прислухатиметеся до порад партнерів. Найкращі радники перебуватимуть поруч. Уповільнюватиметься обмін речовин. Їжте частіше, але малими порціями. Не час для гастрономічних експериментів. Погано почуватимуться люди з низьким артеріальним тиском".

Овен

Дотримуйтеся даного комусь слова. Говоріть правду, або мовчіть. Брехня обернеться проти вас. Виходьте на роботу заздалегідь. Траплятимуться затримки в дорозі.

Телець

Займайтеся справами, які залежать тільки від вас. Оточуючі підводитимуть. Грошей не бракуватиме. Похід по крамницях буде вдалий. Не перегрівайтеся на сонці.

Близнюки

Усе необхідне приходитиме до вас вчасно. Щаститиме в дрібницях. Сплануйте щільний графік зайнятості. Можна подумати і про придбання нерухомості.

Рак

Уникайте публічності. Люди втомлюватимуть вас своїми балачками. Займіться хатніми справами. Повикидайте з дому непотрібні старі речі. Голодувати не можна.

Лев

Ви будете особливо популярними цього дня. Але й відповідальності побільшає. Змінювати місце роботи не час. Залишайтеся тверезими.

Діва

Не зважайте на чутки. Ігноруйте критичні зауваження. Не варто розповідати оточуючим про свої плани. Люди заздритимуть вашим успіхам. Більше рухайтеся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліфт для жінки генерала і царський дім: які секрети приховують найпомпезніші будинки Києва та чому їх "атакують" туристи

Терези

Не розраховуйте на удачу. Успіх прийде до наполегливих і працьовитих. Фінансовий дефіцит обмежуватиме ваші плани. Шукайте нестандартні рішення.

Скорпіон

Бажання й можливості не збігатимуться. Намагайтеся тверезо оцінювати свої ресурси. Не час розпочинати нові справи. Уникайте штрафних санкцій.

Стрілець

Серед нових знайомих не буде вашої долі. Побачення пройдуть невдало. Задоволення принесуть заняття спортом чи мистецтвом. Не переїдайте.

Козеріг

Вирушати в дорогу не слід. На вас чекають затримки та інші дрібні непорозуміння. Залишайтеся ввечері вдома. Подбайте про затишну родинну вечерю.

Водолій

На відпочинок часу не залишатиметься. Цілий день доведеться виправляти чужі помилки. Майте терпіння. Похід по крамницях краще відкласти.

Риби

Відчуття тривоги не покидатиме вас. Турбуватиме безсоння. Проте нічого поганого цей день не несе. Знаходьте можливість підтримувати гарний настрій.

23 серпня погода в Україні буде сонячною та спекотною. Температура повітря впродовж дня коливатиметься від +26°С до +34°С.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 серпня: що допоможе заробити більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі