середа, 22 січня 2020 07:00

Гороскоп на 22 січня: що вдаватиметься найкраще

Гороскоп на 22 січня: що вдаватиметься найкраще
Легше буде позбавитися шкідливої звички або обтяжливих стосунків. Фото: astrozodiac.net

22 січня – день, насичений подіями. І всі вони потребуватимуть вашої швидкої реакції. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Приготуйтеся до активних дій. Не зволікайте з прийняттям важливих рішень, - говорить астролог. - Саме у цю середу легше буде позбавитися шкідливої звички або обтяжливих стосунків. Легко вдасться зрушити з місця давно назрілі проекти. Хоч і доведеться добре повоювати з опонентами. Не допускайте агресивної поведінки. В такий спосіб правди не добитися. А зашкодити собі можна. Запобігайте травмувань".

Овен

Нагадають про себе невиконані колись фінансові зобов'язання. Розпочинається скрутний період. Оберіть стратегію малих кроків. Не смітіть грошима.

Телець

Збільшується навантаження на ваш гаманець. Помітного збільшення доходів не буде. Не час братися за нові сфери діяльності.

Близнюки

Пошуки додаткового заробітку не дадуть результатів. Намагайтеся економно господарювати. Не час поповнювати свій гардероб.

Рак

Виникатимуть проблеми з електроприладами й побутовою технікою. Можуть знадобитися кошти на їх ремонт. Майте грошовий запас.

Лев

Кишені будуть напівпорожні. Здійснюйте лише термінові покупки. Не дозволяйте собі лінуватися. Ви можете пропустити вигідні пропозиції.

Діва

Спостерігатиметься уповільнення темпів зростання доходів. Не переймайтеся. Скористайтеся заощадженнями. Продумайте стратегію дій на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на тиждень: коли розпочнеться справжній рік Пацюка

Терези

Помітного прибутку не очікується. Гроші надійдуть перед вихідними. Не виставляйте свої речі на продаж.

Скорпіон

Проведені зранку грошові операції принесуть прибуток. Більшість покупок зробіть до обідньої перерви. Беріть участь у благодійних акціях.

Стрілець

День ризикованої фінансової діяльності. Збільшується відтік грошей. Наприкінці робочого дня перевірте свою бухгалтерію. Пильнуйте за гаманцем.

Козеріг

Фінансові питання стоятимуть гостро. Доведеться ретельно попрацювати для утримання позитивного грошового балансу.

Водолій

Грошові перекази надходитимуть із затримками. Відчуватиметься нестача коштів. Можливі втрати у зв'язку зі зміною курсу валют.

Риби

Якісного покращення фінансової ситуації годі очікувати. Попереду складний період. Не слід купувати товари у кредит.

Стрільці звикли почуватися королями та переможцями, але зараз доведеться більшість справ починати з нуля. У 2020 році не соромтеся вчитися, скільки б років вам не було.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 січня: що вдаватиметься найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі