понеділок, 22 березня 2021 07:00

Гороскоп на 22 березня: від яких справ треба відмовитися у цей понеділок

Гороскоп на 22 березня: від яких справ треба відмовитися у цей понеділок
Переконуйтеся у тому, що люди вас правильно зрозуміли. Висловлюйте прохання та вимоги чітко. Фото: pixabay.com

22 березня обставини тиснутимуть звідусіль. Знайомі можуть скористатися вашим складним становищем. Поруч залишаться справжні друзі. На них і покладайтеся надалі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Події та факти сприйматимуться цього дня ніби крізь криве дзеркало, - говорить астрологиня. – Перебільшуватимуться неприємні моменти. Не помічатимуться важливі деталі. Проблеми у сферах бізнесу і особистого життя траплятимуться через брак порозуміння з партнерами. Переконуйтеся у тому, що люди вас правильно зрозуміли. Висловлюйте прохання та вимоги чітко. Не кидайте слів на вітер. У понеділок не можна підписувати фінансових договорів, давати завдаток за нерухомість, змінювати лікаря, позичати гроші та купувати товари у кредит".

Овен

Кишеня залишається напівпорожньою. Та ваші винаходи можуть незабаром принести немалий прибуток. Працюйте на перспективу.

Телець

День загублених речей. Будьте уважні у крамницях та транспорті. Збитки можуть принести і пустощі дітей.

Близнюки

Проблем з фінансами не буде. Грошові перекази надійдуть без затримки. Відкладіть деяку суму на підтримання здоров'я.

Рак

Ви ризикуєте спустити багато коштів на задоволення власних забаганок. Думайте про наступний день. Ведіть планову економіку.

Лев

Великі грошові операції не слід проводити. Існує небезпека втрати вагомої суми. Не беріть кредитів під заставу майна.

Діва

Надійдуть очікувані гроші. Можуть знайтися давно загублені речі. Укладати нові фінансові угоди краще наприкінці робочого тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якої погоди чекати в Україні на тиждень

Терези

Добрі доходи принесе співробітництво з іншими людьми. Самотужки значної суми не заробити. Не купуйте товарів на стихійних ринках. Вас можуть ошукати.

Скорпіон

Потребуватиме ремонту техніка. Кілька дрібних фінансових невдач зіпсують настрій. Це не ваш день. Тож сподіватися на збільшення прибутку не варто.

Стрілець

Заради перспективи збільшення доходів зараз доведеться пожертвувати певною сумою. Вкладайте кошти у рекламу.

Козеріг

Не беріть на себе відповідальності за суспільну касу. Не залучайте чужого капіталу до свого бізнесу. У перспективі матимете забагато клопоту.

Водолій

Спостерігатиметься збільшення фінансового дефіциту. Змінити ситуацію на краще поки що не вийде. Зачекайте трохи.

Риби

Ви одержите добру винагороду за свою працю. Заробіток перевищить сподівання. Порадуйте себе смачненьким.

22-28 березня – тиждень сильних і цілеспрямованих. Годі відкладати заплановане. Астрологиня розповіла, кому зірки пророкують світле майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 березня: від яких справ треба відмовитися у цей понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі