вівторок, 02 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 2 серпня: астрологиня назвала знаки зодіаку, які досягнуть успіху в усьому

Гороскоп на 2 серпня: астрологиня назвала знаки зодіаку, які досягнуть успіху в усьому
Не переоцінюйте своїх можливостей. Умійте домовлятися і знаходити компроміси. Фото: pixabay.com

2 серпня будьте чесні із собою та найближчим оточенням. Брехня вилізе боком. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Без дружньої підтримки складно буде досягти мети, – говорить астрологиня. – Добре працюватиметься в команді. Невдалий день для самотніх людей. Не переоцінюйте своїх можливостей. Умійте домовлятися і знаходити компроміси. Перше побачення пройде вдало. Будьте обережні під час роботи з механізмами. Бережіть руки й ноги від травм. Завітайте до перукарні чи косметолога. Саме час приділити увагу зовнішності. Тельці, Терези й Водолії досягнуть успіху в усьому. Не сидіть, склавши руки. Працюйте наполегливо. Результат приємно здивує".

Овен

Не соромтеся визнавати помилки. Умійте вибачатися. Ви від цього лише виграєте. Самотні люди можуть знайти щастя цього дня.

Телець

Будете в центрі уваги. Скористайтеся можливістю розширити коло спілкування. Шукайте – і знайдете. Питайте поради – й це дозволить подолати проблеми.

Близнюки

Не дозволяйте гордині опанувати вами. Не хваліться незавершеними справами. Може трапитися те, від чого зарікалися.

Рак

Очікувати слушної нагоди для реалізації планів не варто. Цей день вдалий для більшості справ. Сміливо робіть усе заплановане. Вірте в себе.

Лев

Брак коштів гальмуватиме активність. Враховуйте це і займіться бюджетними проєктами. Приділіть час літнім родичам. Вони потребуватимуть підтримки.

Діва

Ваші нові пропозиції виявляться невчасними. Нехай вони ще трохи полежать у шухляді. Пильнуйте за самопочуттям і роботою серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощі "накриють" майже всю Україну: прогноз на День Іллі

Терези

Будете неперевершеними організаторами. Беріть на себе роль лідера в команді. Справи просуватимуться успішно. Ввечері очікує романтична вечеря.

Скорпіон

Будете схильні до спонтанних вчинків. Але експромт не вдасться. Погано продумані кроки не будуть вдалі. Дослухайтеся до порад друзів і колег. Не поспішайте.

Стрілець

Надмірні амбіції призведуть до розчарування. Не прагніть кар'єрного злету. Ще не час робити черговий крок службовою драбиною. Не купуйте комп'ютерів.

Козеріг

Скнара сплачує двічі. Надмірне бажання зекономити призведе до зайвих втрат. Приділіть більше уваги коханим. Вечір цього дня обіцяє бути чарівний.

Водолій

Публічні виступи не вдаватимуться. Люди надто критично сприйматимуть ваші слова. Відкладіть знайомство з новою людиною на кілька днів. Залишайтеся тверезими.

Риби

Причин для хвилювання буде чимало. Проте найбільше турбуватиме брак коштів. На підтримку знайомих годі очікувати. Господарюйте економно. Не переїдайте.

У Києві одружилася рекордна кількість пар із початку повномасштабної війни.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2 серпня: астрологиня назвала знаки зодіаку, які досягнуть успіху в усьому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі