четвер, 19 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 19 грудня: такого прогнозу не чекав ніхто

Гороскоп на 19 грудня: такого прогнозу не чекав ніхто
Знадобиться уміння зосереджуватися на найважливішому. Фото: astrozodiac.net

19 грудня реагуйте на все максимально спокійно. Стримуйте свою ініціативність. Вона буде недоречною. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Люди будуть розриватися між багатьма невідкладними справами, а клубок проблем нестримно збільшуватиметься, - говорить астролог. - Такого прогнозу не чекав ніхто. Усі налаштувалися на свято, а доведеться вирішувати робочі питання. Відпочивати буде ніколи. Знадобиться уміння зосереджуватися на найважливішому. Не дозволяйте зовнішній метушні збивати вас з робочого настрою. Події цього дня можуть спричинити нервові зриви. Підготуйтеся морально до великих навантажень. Умійте вислухати ближнього. Не говоріть увесь час самі. Подбайте про своє здоров'я".

Овен

Грошовий потік поступово збільшуватиметься. З'явиться можливість розв'язати проблемні фінансові питання. Не сердьтеся, якщо щось іде не за вашим планом. Доля утримуватиме вас від помилкових кроків.

Тілець

Відкладіть значні фінансові операції до наступного тижня. Не ризикуйте своїми грошима. Розпочатий у цей день ремонт затягнеться.

Близнюки

Замість приємної розмови з милими вам доведеться вислуховувати їхні розповіді про важкий день. Побудьте у ролі психотерапевта. Скоро і вам захочется поділитися з кимось пережитим.

Рак

Прибутковий день. Вам повернуть колишній борг. Думати про розширення бізнесу поки що не час. Перенесіть побачення. Попросіть друзів не турбувати вас. Захочеться провести вечір удома.

Лев

Суттєво впливати на хід фінансових справ ви не зможете. Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно реагуйте на них.

Діва

Не найкращий час для романтичних ігор. Пошуки нового партнера будуть безрезультатними. Відвідайте старих знайомих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Козерога на 2020 рік: як не сполохати своє щастя

Терези

Розмір заробітку залежатиме від уміння вчасно знаходити потрібну інформацію. Контролюйте рух грошей. Загублені речі знайти буде складно.

Скорпіон

Не докладайте надмірних зусиль для покращення свого матеріального становища. Зараз прибутки залишатимуться низькими. Скоро ситуація зміниться. Кохані говоритимуть безперестанку. Наберіться терпіння і вислухайте їх. Або дозвольте їм цілий вечір проговорити з друзями по телефону.

Стрілець

Підтримуйте активне листування з милими. Телефонуйте. Їм вкрай необхідно відчувати вашу підтримку.

Козеріг

Матеріальні суперечки вирішуватимуться на вашу користь. Особливо якщо не ви їх ініціюєте. Покупки здійснюйте пізно ввечері.

Водолій

Не користуйтеся кредитними картками. Сплачуйте за товар готівкою. Перенесіть на кілька днів переговори з фінансових питань. Завоювати прихильність милих буде непросто. Відкладіть побачення.

Риби

Нагальної потреби у збільшенні доходів не буде. Наявної у кишені суми цілком вистачатиме на покриття витрат. Ви дослухаєтеся до порад знайомих. А варто було б порадитися з близькими людьми.

Стрільці звикли почуватися королями та переможцями, але зараз доведеться більшість справ починати з нуля. У 2020 році не соромтеся вчитися, скільки б років вам не було.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 грудня: такого прогнозу не чекав ніхто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі