пʼятниця, 19 серпня 2022 06:01

Гороскоп на 19 серпня: три знаки зодіаку, яких переслідуватиме успіх

Гороскоп на 19 серпня: три знаки зодіаку, яких переслідуватиме успіх
Своїми досягненнями порадують діти. Фото: pixabay.com

19 серпня успіх супроводжуватиме вас у дрібницях. Вчасно знаходитимуться потрібні речі за помірні гроші. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Доведеться опинитися в епіцентрі чужого конфлікту, – говорить астрологиня. – Будьте дипломатичні. Допоможіть людям дійти згоди. Надходитимуть невеликі прибутки. Вони допоможуть забезпечити щоденні витрати до одержання основного заробітку. Уникайте заборгованостей. Не купуйте комп'ютерів і смартфонів. Левів, Козерогів і Терезів переслідуватиме успіх. Досягненнями порадують діти. Спілкування з випадковими знайомими буде корисне. Дослухайтеся їхніх порад. Одержите відповіді на свої питання".

Овен

Романтичного настрою не буде. Частіше спілкуйтеся з друзями й коханими. Нехай сум не заповнює ваші вечори.

Телець

Тримайте запас грошей на непередбачені витрати. Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт потребує значних витрат.

Близнюки

День завдасть немало збитків. Особливо якщо надто швидко приймати рішення про витрати. Не забувайте свої речі у транспорті.

Рак

Не беріть позичок. Відмовляйтеся від ризикованих фінансових операцій. Цей день може стати початком кризи.

Лев

Гроші спливатимуть швидко. Розраховувати на допомогу родичів не варто. День насичений зустрічами й спілкуванням. Знайдіть можливість поєднувати бажане й необхідне.

Діва

Грошові перекази затримуватимуться. Через брак коштів деякі справи доведеться відкласти. Не беріть кредити під заставу. Трохи зачекайте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня Незалежності України у Києві створили квітник, присвячений "Байрактару": де можна побачити

Терези

Налагоджений бізнес даватиме стабільні прибутки. Вечір буде приємний. Не затримуйтеся на роботі. Найцікавіші події дня стосуватимуться особистого.

Скорпіон

Партнерам стане відомо те, про що ви не хотіли б з ними говорити. Тримайтеся достойно. Ситуація розв'яжеться якнайкраще.

Стрілець

Ви матимете непогані шанси вдало розмістити капітал. Мисліть стратегічно. Не зосереджуйте увагу на тому, щоб задовольнити сьогочасні потреби.

Козеріг

Спокій і тиша пануватимуть у вашому домі. Зароджені в цей день стосунки будуть надійні й тривалі.

Водолій

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Вашою неуважністю можуть скористатися інші. Позбудьтеся зайвих речей у домі.

Риби

Грошей у кишені замало. Але погоджуватися на нову посаду не слід. Економічної вигоди не буде.

Майбутня зима в Україні не буде дуже холодна. Синоптики здивували прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 серпня: три знаки зодіаку, яких переслідуватиме успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі