середа, 18 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 18 грудня: чому вечір краще провести вдома

Гороскоп на 18 грудня: чому вечір краще провести вдома
Добре вестиметься науковцям, садівникам та аналітикам. Фото: astrozodiac.net

18 грудня – непростий день для керівників та політиків. Доведеться приймати складні рішення під тиском обставин. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Добре вестиметься науковцям, садівникам та аналітикам, - говорить астролог. - У вечірню годину різко погіршується криміногенна ситуація. Краще провести вечір вдома. Не варто займатися проводкою електрики. Пізніше через неї виникатимуть аварійні ситуації. Оточуючі будуть особливо гострі на язик. Не беріть до уваги їхні критичні висловлювання на вашу адресу".

Овен

Великих ставок на цей день не робіть. Якась неочікувана прикрість може звести нанівець усю вашу працю. Знадобиться уміння прораховувати кожен свій крок.

Тілець

Проведіть цей день з коханими. Подаруйте один одному радість інтимного спілкування. Це найкращий час для примирення.

Близнюки

Ви потроху виходитимете з кризової смуги. Різких змін на краще не буде. Кохані стануть доброю підтримкою для вас. Не цурайтеся їхніх порад.

Рак

День доленосних подій. Вирішуйте свої матеріальні проблеми за допомогою посередників. Беріть участь у колективних фінансових проектах. Віддавайте перевагу роботі з давніми партнерами.

Лев

Пильнуйте під час укладання офіційних угод. Відстоюйте свої матеріальні інтереси. Стережіться шахрайства. Підвести можуть навіть давні партнери.

Діва

Ви готові будете піти на певні жертви заради щастя коханих. Не втрачайте голови. Пам'ятайте про свої інтереси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 16-22 грудня: кому цей тиждень принесе надприбутки

Терези

Намітиться покращення фінансової ситуації. Проте нестача грошей ще відчуватиметься. Відкладіть операції з нерухомістю.

Скорпіон

Прийміть запрошення на побачення. Перша зустріч у цей день подарує надію на щастя. На одружених теж очікує романтичний вечір.

Стрілець

Наполегливість партнерів дратуватиме. Вони хочуть бути з вами увесь вільний час. Залишайтеся делікатними. Утримуйте певну дистанцію.

Козеріг

День великих втрат і фінансових потрясінь. Протягом дня доведеться змінювати фінансові плани. Не беріть участі у майнових суперечках. Ваша позиція виявиться слабкою.

Водолій

Обіцянкам керівництва довіряти не слід. Преміальних найближчим часом не буде. Не втрачайте відчуття реальності під час планування витрат.

Риби

День успішних фінансових кроків. Не дозволяйте собі лінуватися. Чим раніше й активніше ви візьметесь за роботу, тим більшим буде заробіток.

2020 рік – один із найцікавіших у житті Терезів. Придивляйтеся до свого оточення, розберіться зі своїми бажаннями.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 грудня: чому вечір краще провести вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі