четвер, 17 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 17 грудня: чим потішить і здивує екватор місяця

Гороскоп на 17 грудня: чим потішить і здивує екватор місяця
Екватор місяця здивує фінансовими пропозиціями. Повернуть борги, які ви не очікували отримати. Фото: pixabay.com

17 грудня чудово вестиметься людям із аналітичним складом розуму. Підходьте до будь-якої справи з усією серйозністю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Приймайте виважені рішення, дослухайтеся до порад досвідчених людей, - говорить астролог. – Це день науковців. Саме час робити сенсаційні відкриття. За цікаві ідеї добре платитимуть. Познайомте милих із кращими традиціями вашої родини. Представте коханих своїм батькам. Зробіть усе для того, щоб вони почувалися комфортно у вашому домі. Екватор місяця здивує фінансовими пропозиціями. Повернуть борги, які ви не очікували отримати. Тіштеся успіхами дітей, прислухайтеся до літніх родичів. Із їхніх уст прозвучить істина".

Овен

Фортуна не на вашому боці. Не погоджуйтеся на участь у сумнівних фінансових проектах. Намагайтеся передбачати можливі грошові втрати. Не робіть боргів.

Телець

Найкращим особистим планам не дано здійснитися цього дня. Не плануйте чогось особливого. Ваша турбота у будь-якому випадку відгукнеться у серці обранців.

Близнюки

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Намагайтеся утримувати матеріальну стабільність. Купуйте речі надійні та корисні. Не час дбати про підтримання престижу.

Рак

Ваш бюджет буде суттєво поповнено. Рівень доходів зросте. Укладати угоди з фінансових питань не слід. Їхні умови згодом переглядатимуться.

Лев

Не відмовляйтеся від виконання подружніх обов'язків. Партнери гостро реагуватимуть на вашу неуважність до них у цей день.

Діва

Ввечері є ризик посваритися з коханими. Спробуйте бути виключно ласкавими протягом дня. Попередьте можливі неприємності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Раків на 2021 рік: коли краще одружуватися і народжувати дітей

Терези

Фінансового приходу не буде. Але коштів не бракуватиме. Відправляйтеся на ринок. Ви зможете придбати багато корисних речей за помірні гроші.

Скорпіон

Вигідних фінансових пропозицій не буде. Скористайтеся ранковими годинами для проведення запланованих грошових операцій. Пізніше удача буде не на вашому боці.

Стрілець

Уся ваша увага буде спрямована на вирішення проблем у дітей. Присвятіть більше часу молодшим членам родини. Партнери вас зрозуміють.

Козеріг

Керівництво прихильно поставиться до вас. За якісну роботу одержите преміальні. Не давайте обіцянок, бо пошкодуєте про них.

Водолій

Вам не до вподоби умовності та ритуали. Та кохані чекатимуть підтвердження ваших почуттів й компліментів. Не розчаровуйте їх.

Риби

Влаштуйте вечір спогадів. Згадайте разом з милими найчарівніші моменти вашого спільного життя. Відчуйте себе щасливими.

З 21 грудня 2020 року настануть принципово нові часи. Астрологиня шокувала прогнозом на 2021 рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 грудня: чим потішить і здивує екватор місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі