середа, 16 грудня 2020 13:26

Улітку виходитимемо на майдан двічі – пророцтво астролога на 2021 рік

Улітку виходитимемо на майдан двічі – пророцтво астролога на 2021 рік
З 21 грудня 2020 року настануть принципово нові часи. Фото: pixabay.com

2021 року усвідомимо, що від нас залежить доля держави, а не від керівництва будь-якого рівня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не розраховуйте на президента та решту політиків, - говорить астролог. – Зважайте тільки на себе і власні уміння. Змінюйте усе навколо себе і помітите, як зміниться Україна. Важливо визначитися: хто ми, чиїх батьків діти, що робимо на цій землі? Закладається стратегія розвитку держави на 30 років вперед. Не покладайтеся на когось. Головне, щоб кожен добросовісно виконував свою роботу".

За словами астролога, уже з 21 грудня настануть принципово нові часи.

"Триває доба руїни. У владі багато чого зміниться. Щоб це не розтяглося на 30 років, згадайте, як самоврядування нас врятувало у козацькі часи, а також 2014 року, коли кожен на своєму місці робив усе, що міг, і ми допомогли своїй армії встояти перед ворогом. Не чекайте, доки дозволять щось змінювати. Не заборонено – значить можна", - каже Максимова.

Громади у містах і селах повинні взяти на себе відповідальність за майбутнє країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Раків на 2021 рік: коли краще одружуватися і народжувати дітей

"Із крутого піке вирулимо завдяки небайдужим українцям. Напруження у державі і на кордонах зросте ще напередодні Нового року – від 20 грудня і триватиме до кінця весни. Останні дні грудня 2020-го і перші дні січня 2021 року – час активного соціального спротиву. Причин для цього буде достатньо. Протести спалахуватимуть від 6 до 10 лютого, з 22 лютого по 5 березня, від 29 травня до 12 червня, з 19 липня по 2 серпня", - говорить астролог.

За її словами, улітку виходитимемо на майдан двічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке майбутнє чекає на українців 2021 року – астрологиня вразила прогнозом

"Вируватимуть пристрасті навколо діяльності правоохоронних органів та судів, буде багато незадоволених серед тих, хто обрав чинну владу, - розповідає Олена. – Народ вийде переможцем з усіх цих заворушень. Нас не придушать і мовчати не примусять. Накипіло багато злості, з'явилося більше оптимізму і натхнення, аби мати результат, який нас задовольнить. У багатьох розв'яжуться руки, щоб розпочати власну справу та вести конкурентний бізнес".

Астролог розповіла, яке майбутнє чекає на Тельців 2021 року. Цей прогноз варто знати усім, хто народився з 21 квітня по 20 травня.

Зараз ви читаєте новину «Улітку виходитимемо на майдан двічі – пророцтво астролога на 2021 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі