субота, 16 липня 2022 06:00

Гороскоп на 16–17 липня: чого не можна робити у ці вихідні, аби не нашкодити собі

Гороскоп на 16–17 липня: чого не можна робити у ці вихідні, аби не нашкодити собі
Закохані відчують особливу спорідненість душ. Фото: pixabay.com

16–17 липня вдалий збіг обставин дозволить вам не відчувати обмежень у фінансах. Зрозумієте, що заважає вам успішно розвиватися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це дні гармонії та злагоди, – говорить астрологиня. – Відмовтеся від екстремальних розваг. Зірки сприятимуть спокійному відпочинку. Господині створюватимуть шедеври на кухні. Майстрині виготовлятимуть дивні витвори. Закохані відчують особливу спорідненість душ. Виїжджайте на природу. Проводьте час біля водойм. Можна попрацювати в саду, пересаджувати рослини. Довіряйте своїй інтуїції. Нічого не слід робити через силу. Якщо захворіли, не йдіть до магазину чи аптеки. Замовте доставку продуктів і ліків додому. Зачекайте із покупкою нового авто. Матиме купу недоліків. Утримайтеся від продажу нерухомості. Збудете її дешево".

Овен

Приймайте запрошення на відпочинок у колі знайомих. Не поспішайте, коли збираєте речі. Цими днями забуватиметься найважливіше. Власне авто краще залишити вдома.

Телець

Відпочити як слід не вдасться. Доведеться постійно відволікатися на невідкладні справи. Не від'їжджайте далеко від дому. Будьте на зв'язку з рідними.

Близнюки

Оточення постійно псуватиме настрій. Висуватимуть невиправдані вимоги. Не втрачайте поміркованості. Стримуйте емоції. Нагородою за терпіння буде мир у домі.

Рак

Дні приємного відпочинку і душевної гармонії. Не думайте про роботу. Дозвольте собі розслабитися в колі рідних. Приділіть більше уваги водним процедурам.

Лев

Не обмежуйте кола своїх інтересів. На вас чекають чудові відкриття. Читайте, подорожуйте, займайтеся творчістю. Не завадять і спортивні заняття. Підтримуйте гарну форму.

Діва

Важко залишатися зосередженими. Погіршується пам'ять. Не примушуйте себе до роботи. Настав природний час відпочинку. Зробіть собі справжні вихідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на пляжах захопленої Херсонщини: фото

Терези

У суботу не варто думати про розваги. Цей день слід присвятити домашнім справам і рідним людям. Розслабитися можна в неділю. Продумайте культурну програму.

Скорпіон

Для організації справжнього відпочинку не вистачатиме сил та грошей. Не впадайте у відчай. Вам залюбки допоможуть друзі. Вихідні вдадуться на славу.

Стрілець

Душа хоче чогось особливого. А доведеться мати справу з дрібним і буденним. Шукайте надзвичайне в щоденних клопотах. Цікавою може бути й родинна вечеря. Пофантазуйте.

Козеріг

Перелік справ на вихідні пригнічуватиме. Розподіліть обов'язки між усіма членами родини. Тоді залишиться час і на відпочинок. Пийте більше чистої води протягом дня.

Водолій

Вас дивуватимуть вчинки близьких людей. Не намагайтеся їх виховувати на свій лад. Нехай кожен цими днями займеться своїми справами.

Риби

Цими днями ваші таланти будуть процвітати. Займайтеся тим, що вам подобається. Проведіть оздоровчі процедури. Лягайте спати раніше звичного часу. Наберіться сил.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16–17 липня: чого не можна робити у ці вихідні, аби не нашкодити собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі