четвер, 16 січня 2020 07:00

Гороскоп на 16 січня: чим здивує середина зими

Гороскоп на 16 січня: чим здивує середина зими
Підніміть собі настрій прогулянкою у парку. Фото: astrozodiac.net

16 січня не поспішайте братися за виконання наказів від керівництва. Найближчим часом вони будуть переглянуті. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день відмінених рішень, - говорить астролог. - Зачекайте з оформленням офіційних документів. Пізніше доведеться робити у них виправлення. Не беріть близько до серця різкі зауваження, висловлені на вашу адресу. Залишатися спокійними у період глобальної нестабільності людям важко. Пробачайте. Чудовий час для приватного листування. Є можливість знайти партнера через сайт знайомств. Середина зими здивує багатьох. Тішитимуть погодні умови. Підніміть собі настрій прогулянкою у парку".

Овен

Відчутних прибутків не буде. Господарюйте економно. Дорого обходитимуться транспортні перевезення. Не вирушайте у подорож.

Телець

Розпочинається період фінансової нестабільності. Заручіться матеріальною підтримкою друзів. Не розпочинайте ремонт.

Близнюки

Грошей вистачатиме лише на необхідні витрати. Переговори з фінансових питань відкладіть. Домовитися про взаємовигідне співробітництво не вдасться.

Рак

Настали скрутні часи. Більшість витрат піде на потреби родини. Не виставляйте на продаж свої речі. Уникайте участі у майнових суперечках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 13-19 січня: що зробити, аби тиждень став успішним

Лев

Не зволікайте із здійсненням термінових виплат. Не наражайте себе на штрафні санкції. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Діва

У вашому розпорядженні обмаль готівки. Скористайтеся своїми заощадженнями. Обирайте безготівкову форму розрахунку.

Терези

Дефіциту коштів не очікується. Проте й надприбутків не буде. Брати банківські кредити не варто. Вони будуть обтяжливими для вашого гаманця.

Скорпіон

Ваш бюджет не страждатиме від загальних економічних потрясінь. Вирішення найбільш важливих фінансових питань плануйте на пізню вечірню годину.

Стрілець

Прибутки очікуються у другій половині дня. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Їх важко буде виконати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де можна купатися на Водохреща в Києві

Козеріг

Зведіть витрати до мінімуму. Не позичайте людям гроші. Цей день може принести значні збитки. Краще пересісти з власного авто на міський транспорт.

Водолій

Дійте вкрай обережно. Поспішні рішення можуть призвести вашу економіку до банкрутства. Не допускайте фінансового ризику. Він не виправдається.

Риби

Не слід здійснювати масштабні фінансові проекти. Можливі втрати через прорахунки. Пильнуйте під час оформлення фінансових документів.

19 січня в Україні відзначатимуть свято Хрещення Господнього. Однією з основних традицій цього дня є пірнання в освячену ополонку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 січня: чим здивує середина зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі