понеділок, 16 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 16 грудня: чим здивує перший день тижня

Гороскоп на 16 грудня: чим здивує перший день тижня
Не бажано пити свіже молоко та їсти сирі яйця. Фото: astrozodiac.net

16 грудня зберігайте ясність думок. Керуйтеся логікою, а не імпульсом бажання. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Сперечатися про смаки та вподобання не бажано. Суперечка виллється у відкрите протистояння, - говорить астролог. – Перший день тижня здивує несподіваними зустрічами і знайомствами. Не приймайте рішень спересердя. Так можна звести нанівець плоди своєї праці. Займіться загальним оздоровленням організму. Уникайте травмування голови. Не бажано пити свіже молоко та їсти сирі яйця. Часто траплятимуться харчові отруєння".

Овен

Не плекайте хибних надій на швидке збагачення. Удача не на вашому боці. Не допускайте переплати за надані сервісні послуги.

Телець

Справи йтимуть мляво. Грошові внески не принесуть очікуваного прибутку. Перенесіть проведення переговорів з фінансових питань на кінець тижня.

Близнюки

З вами може трапитися незвичайна романтична пригода. Це буде рокова пристрасть. Не кидайтеся у неї з головою.

Рак

Помітних прибутків не очікується. Пильнуйте під час оформлення фінансових паперів. Ретельно вивчайте умови укладання майнових угод.

Лев

Складно буде сплачувати усі необхідні рахунки. Та ще й малеча може завдати шкоди господарству. Доведеться йти на додаткові витрати.

Діва

Зовнішні обставини не сприятимуть підвищенню доходів. Не чекайте підвищення заробітку. Співвідносьте наявні кошти зі своїми потребами. Куплені речі залежаться у шафі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2020 рік для Стрільця: астролог назвала найбільш вдалі місяці

Терези

Не займайтеся розв'язанням житлових питань. Зачекайте з початком ремонту. Грошей у кишені не вистачить на його вчасне завершення.

Скорпіон

Зберігається середній рівень достатку, але його цілком вистачатиме на прожиток. Зранку на вас чекають приємні знахідки.

Стрілець

Пошукайте джерело постійного відтоку коштів. Зведіть до мінімуму грошові операції. Вечір проведіть з коханими. Довірте їм свої переживання.

Козеріг

День не обіцяє приємних сюрпризів. На особисті потреби знадобиться чимала сума. Продумуйте доцільність кожного фінансового кроку.

Водолій

Намагайтеся позбавитися заборгованостей. Уникайте конфліктів з представниками податкової. Не купуйте одягу.

Риби

Скрути не відчуватиметься. Свідомо йдіть на витрати цього дня. Не скупіться, бо доведеться сплачувати двічі. Частину заробітку віддайте на потреби партнерів.

Тиждень з 16 по 22 грудня - це час мислячих людей, які люблять дисципліну і цінують кожну хвилину. Астролог розповіла, на кого чекають високі заробітки.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 грудня: чим здивує перший день тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі