вівторок, 16 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 16 серпня: кому щаститиме на кожному кроці

Гороскоп на 16 серпня: кому щаститиме на кожному кроці
Не довіряйте азарту. Це спустошить вашу кишеню. Фото: pixabay.com

16 серпня використайте всі шанси, аби покращити фінансове становище. Це час подарунків. Прийміть пропозицію зайняти керівну посаду. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Колекціонуйте ідеї, але не поспішайте втілювати їх у життя, – говорить астрологиня. – Невдалий час, аби починати будівництво і брати шлюб. Не довіряйте азарту. Це спустошить ваш гаманець. Зачекайте із початком підприємницької діяльності. Тиждень виявиться напруженим. Аби гарно стартувати, дочекайтеся вересня. Дівам, Терезам і Козерогам щаститиме на кожному кроці. Після обіду почастішають нервові зриви. Стримуйте емоції. Уникайте стресових ситуацій. Майте під рукою заспокійливе".

Овен

Оминайте казино та ігрові клуби. Є ризик втратити неймовірно велику суму. Не дозволяйте знайомим втягнути вас у фінансову халепу.

Телець

Не просіть у близьких фінансової підтримки. Позичені гроші не використаєте розумно. За деякий час через це розгориться конфлікт.

Близнюки

Кількість коштів обмежена. Це ускладнить здійснення ваших планів. Пошукайте додаткові засоби економії. Куплена офісна техніка не працюватиме.

Рак

Вам можуть знадобитися заощаджені кошти. Будьте готові до термінового побутового ремонту.

Лев

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Додаткових доходів не передбачається. Не варто робити великих продуктових закупок.

Діва

Неприємності оминатимуть вас. Тож дозвольте собі провести це день без обмежень. Не конфліктуйте з начальством. Колеги за вас навряд чи заступляться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода в Києві на День Незалежності: синоптики дали попередній прогноз

Терези

День буде вдалий. Можете заробити більше, ніж очікуєте. Матеріальної підтримки потребуватимуть літні родичі.

Скорпіон

Вільних грошей у вас не буде. Проте шукати додаткового заробітку не варто. Результат не коштуватиме зусиль. Не вирішуйте майнові питання.

Стрілець

Можете помітити зникнення певної суми грошей. Не залишайте без нагляду гаманець. Купуйте гостинці для малечі обачно. Залиште й собі копійку на прожиток.

Козеріг

Грошей не бракуватиме. Та похід по крамницях не потішить. Якість куплених речей вас не задовольнить. Здавати техніку в ремонт не слід. Її зіпсують.

Водолій

На матеріальну підтримку від вас сподіваються знайомі та близькі. Допоможіть, чим зможете. Уникайте участі в азартних іграх. Ваші гроші залишаться у чужих кишенях.

Риби

Фінансова ситуація ускладнюється. Ваш грошовий баланс потребуватиме ретельної перевірки. Заощаджуйте, але не забувайте тішити себе подарунками.

Майбутня зима в Україні не буде дуже холодна. Синоптики зробили прогноз.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 серпня: кому щаститиме на кожному кроці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі