неділя, 14 лютого 2021 07:00

Гороскоп на 14 лютого: що обіцяють зірки у День закоханих

Гороскоп на 14 лютого: що обіцяють зірки у День закоханих
Разом з коханими прогуляйтеся зимовим парком. Фото: pixabay.com

14 лютого проведіть поруч з тими, кого любите. Не відкладайте на потім освідчення. Зізнавайтеся у коханні, даруйте милим палкі поцілунки та обійми. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Процес виховання дітей довірте партнеру, - говорить астрологиня. – Ви не зможете залишатися послідовними у вимогах до малечі. У результаті зусилля зійдуть нанівець. Не вирушайте далеко від дому. Дороги заметені. Подорож затягнеться надовго. Разом з коханими прогуляйтеся зимовим парком. Погодуйте і прихистіть вуличних котів і собак, поповніть зерном та хлібом годівнички для птахів".

Овен

Дозвольте собі легкий флірт. Особливо якщо ви не одружені. Проте будьте обережні зі словами. Не роздавайте обіцянок вірності.

Телець

Дозвольте собі провести вихідні комфортно. Партнери теж бажатимуть розслабитися у затишній атмосфері. Не відмовляйте собі у такому задоволенні.

Близнюки

Оточуючим бажатиметься влаштувати ваше особисте життя. Ввічливо відмовтеся від нав'язаного знайомства. Нічого доброго з цього не вийде.

Рак

Не слід реанімувати давні стосунки. Навіть якщо така ініціатива надійде з боку колишніх коханців. Ця пригода ранить ваше серце.

Лев

Стосунки з коханими стануть більш приязними. Але найбільш яскраві події відбудуться у колі ваших однодумців. Проведіть вільний час з ними.

Діва

Надто нав'язливі доброзичливці можуть зіпсувати вам вихідні. Уникайте тривалих душевних розмов. Відпочиньте у колі сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під забороною чорний чай – медичний гороскоп на 13 лютого

Терези

Дорогі вам люди будуть особливо ніжними та вразливими. Даруйте їм свою увагу. Будьте щедрими на слова любові.

Скорпіон

Кохані будуть сповнені ентузіазму. Вони візьмуть на себе організацію вашого відпочинку. Підтримайте їх. Ви удвох чудово проведете час.

Стрілець

Самотнім не варто шукати свою пару. Зав'язані у цей період відносини безперспективні. Хоч і можуть спричинити сплеск пристрасті.

Козеріг

Вам не подобатиметься надто легке ставлення коханих до ваших взаємин. Виникатимуть сумніви у доречності такого партнерства. Не поспішайте з висновками.

Водолій

Ви будете відчувати любов і піклування з боку близьких людей. Даруйте їм у відповідь тепло свого серця.

Риби

Подолайте природну інертність. Влаштуйте собі незвичний відпочинок. Вам з коханими потрібна кардинальна зміна обстановки.

Астрологиня попередила, що треба встигнути зробити до початку весни.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 лютого: що обіцяють зірки у День закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі