неділя, 12 вересня 2021 20:00

Гороскоп на 13-19 вересня: для кого цей тиждень стане найбільш грошовитим

Гороскоп на 13-19 вересня: для кого цей тиждень стане найбільш грошовитим
Складайте плани на жовтень. Для багатьох він стане місяцем досягнень. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 13 по 19 вересня добре підуть справи у лікарів, вчителів і водіїв. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У перші дні тижня поприбирайте в домі й на городі, відремонтуйте техніку, - говорить астрологиня. – Від середи з головою пориньте у роботу. За неї гарно заплатять. Вихідні – вдалий час, щоб сісти на дієту. Порадьтеся з лікарем, як це зробити без надмірного навантаження на організм. Складайте плани на жовтень. Для багатьох він стане місяцем досягнень. Найбільш грошовитим цей тиждень стане для Риб, Тельців, Козерогів і Стрільців".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не беріть на себе зайвих обов'язків, бо ніколи буде угору глянути. Продумуйте кожен фінансовий крок. Це час збитків. Стережіться продавців, які намагаються всунути неякісний товар.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Заробітки надходитимуть частинами. Це викличе занепокоєння. Інші заздритимуть вашому багатству, але вам здаватиметься, що коштів все одно мало.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Діятимете мудро і викличете до себе повагу колег. Доля підкине шанс, на який не сподівалися. Не відмовляйтеся від понаднормової роботи. Демонструйте свої уміння шефу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Кортітиме всього й одразу. Зараз доведеться поступитися місцем іншим. Зачекайте, бо зоряний час настане трохи згодом. Вибирайтеся на прогулянку чи дискотеку з друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 12 вересня: кому сьогодні не можна витрачати гроші

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не чекайте більш слушного часу. Варто діяти тут і зараз. Ваше завдання – запланувати і здійснити якомога більше справ. Не намагайтеся щось змінити в особистому житті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Плідний і позитивний період. Вчасно надійдуть гроші, легко буде розв'язати проблеми. Відпустите те, що багато років створювало проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень: хто відчує себе переможцем

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вдалий тиждень для самопізнання і саморозвитку. Читайте книги, відвідуйте тренінги. Легко піде вивчення англійської чи польської мови. Зарплату затримають.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Тиждень людей, які не пробачають чужого успіху. Намагайтеся не викликати заздрість. Аби чогось досягти, доведеться добре потрудитися. Щоб проявити себе, їдьте у відрядження та беріть участь у конкурсі на заміщення нової посади.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сил бракує. Краще взяти відпустку і насолодитися спогляданням прекрасного. Ходіть у театр чи в кіно, проводьте більше часу з друзями. Листування з незнайомцем закінчиться яскравим романом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичний гороскоп на 12 вересня: кому цей день принесе особливе везіння

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Період роботи над помилками. Не засмучуйтеся через застій. Такий час випадає раз на 28 років. Аналізуйте досягнення і що хочете отримати. Працюйте на перспективу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Життя подарує багато можливостей. Відчуєте приплив сил. Залучіть усі свої знання та уміння, аби піднятися на бажаний рівень.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Женіть невпевненість і тривогу. Годі співпереживати усім навколо. Допомагайте порадами, але не беріть усе близько до серця. Попереду яскравий період, який розтягнеться на рік. Професійні здібності достойно оцінять.

Якою буде осінь 2021 року – прогноз астрологині вражає.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13-19 вересня: для кого цей тиждень стане найбільш грошовитим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі