субота, 13 серпня 2022 06:01

Гороскоп на 13–14 серпня: кому вдасться збільшити заробітки та чудово відпочити

Гороскоп на 13–14 серпня: кому вдасться збільшити заробітки та чудово відпочити
Натхнення і сил вдосталь, аби відстоювати свої інтереси і ставати на захист скривджених. Фото: pixabay.com

13–14 серпня будьте готові до приємних несподіванок. Опинятиметеся в потрібному місці в потрібний час. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вихідні розставлять крапки над "і", – каже астрологиня. – Не дивуйтеся, якщо з вашого оточення підуть нещирі і брехливі люди. Таланитиме терплячим. Беріться за справи, для яких зараз нема перепон. Натхнення і сил вдосталь, аби відстоювати свої інтереси і ставати на захист скривджених. Не крадіть і не йдіть проти закону. Карма наздожене кожного. Тельцям, Терезам і Скорпіонам вдасться збільшити заробітки та при цьому добре відпочити. Прокидайтеся раніше. До обіду встигнете зробити більше, ніж інші зуміють за весь день".

Овен

Відчуєте, як те, що вдавалося легко, раптом стає непідйомним. Ваші ініціативи гальмуватимуться. Зберігати працездатність буде непросто.

Телець

Зустрінете багато нових знайомих, які підходитимуть вам за інтересами. Почуватиметеся щасливим серед однодумців. Грошей стає більше. Розумний розподіл їх допоможе згодом примножити заощадження.

Близнюки

Пошкодує той, хто поспішатиме. Не змарнуйте можливості систематизувати знання і навички. Наведіть лад у господарчих справах.

Рак

Декому захочеться опустити руки. Здаватися рано. Запросять на нове місце роботи. Але відмовлятися від зайнятості, яку вже маєте, не треба.

Лев

Дратуватиме поведінка колег. Ризикуєте втратити контроль над собою. Краще уникати сутичок. Не довірятимете новим знайомим. Завдяки цьому збережете свої гроші.

Діва

Заробітки не виправдають сподівань. Розраховуйте на кошти, які маєте. Не час вирушати на відпочинок. Грошей буде обмаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навчальний процес в Україні може бути в змішаному форматі: що це означає

Терези

Зростають вимоги до вас. Більше заявити про себе зможуть ті, хто працює в команді. Годі займатися балачками. Продемонструйте результат своєї праці.

Скорпіон

Двері вашого дому не зачинятимуться. Візити родичів і друзів заважатимуть зайнятися тим, що планували. Доведеться скористатися заощадженнями. На нові покупки грошей забракне.

Стрілець

Нагадають про себе проблеми із нерухомістю. Доведеться шукати житло для оренди. Переїзд на нове місце проживання заплануйте наступного тижня.

Козеріг

Стережіться злодіїв. Зачиняйте вікна і двері, коли йдете з дому. Частину заробленого не виплатять, хоча й обіцятимуть. Знадобиться вміння заощаджувати.

Водолій

Вирушайте у мандри. Шукайте нових пригод. Сміливо змінюйте місце проживання. Відрядження порадують заробітками та успіхами у робочих справах.

Риби

Зараз не можна мовчати. Оберіть для себе шлях, яким плануєте рухатися далі. Доведеться захищати інтереси родини. Часто ставитимуть перед вибором. Не йдіть на змову із власною совістю.

13 серпня найсвіжішим повітря буде в західних областях країни, там очікується +20...25°С. Синоптики попередили, яким регіонам України готуватися до потужної негоди.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13–14 серпня: кому вдасться збільшити заробітки та чудово відпочити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі