четвер, 12 березня 2020 07:00

Гороскоп на 12 березня: як застерегти себе від неприємностей

Гороскоп на 12 березня: як застерегти себе від неприємностей
Знайомство з новими людьми пройде невдало. Не слід призначати перше побачення. Фото: astrozodiac.net

12 березня залишайтеся тверезими. Не відправляйтеся на пошуки пригод. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Особливо важливо у цей день не втрачати ясності розуму, - говорить астролог. - Сліпий азарт і непродуманий ризик може призвести до трагічних наслідків. Не захоплюйтеся новими творчими проектами. Народжені ідеї потребуватимуть перевірки на життєздатність. Знайомство з новими людьми пройде невдало. Не слід призначати перше побачення. Це не найкращий день для початку інтимних стосунків. Замість задоволення ви отримаєте прикрі враження. Хочете застерегти себе від неприємностей, не пускайте у свій дім малознайомих людей, уникайте натовпу, не довіряйте нікому таємниці, бо перетворитеся на героя пліток".

Овен

Ввечері доведеться підраховувати збитки. Будьте уважні протягом дня. Не допускайте грубих помилок у веденні справ.

Телець

Збільшується навантаження на ваш гаманець. Грошей ледве вистачатиме. Спокій і тиша пануватимуть у вашому домі. Зароджені у цей день стосунки будуть надійними та тривалими.

Близнюки

Будьте послідовними. Не зраджуйте своїй економічній політиці. Добре налагоджений бізнес даватиме гарні прибутки. Не залишайте дітей без нагляду. Їхні пустощі можуть обернутися на серйозні проблеми. Спілкуйтеся з ними більше.

Рак

Утримуватиметься середній рівень достатку. Не купляйте одягу. Задовольніть бажання своїх милих. Це коштуватиме недорого. Але значно покращаться ваші стосунки.

Лев

Вам бракуватиме терпіння. Намагайтеся розуміти мотиви вчинків близьких людей. Тоді легше буде знайти спільну мову з ними.

Діва

Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт коштуватиме дорого. Підвищується плодючість організму. Уникайте небажаної вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працюватиме громадський транспорт під час карантину

Терези

Гроші даватимуться нелегко. Доведеться братися навіть за некваліфіковану роботу. Куплені товари матимуть приховані вади. Краще утриматися від покупок.

Скорпіон

Ваше бажання створити сім'ю благословляється зірками. Запропонуйте коханим руку й серце.

Стрілець

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші у кишені. День важких випробувань для партнерських стосунків. Доведеться терпеливо розплутувати клубок застарілих проблем.

Козеріг

Візьміть на себе роль захисника слабких і скривджених. Дотримуйтеся даного слова. Кохані дивитимуться на вас із захопленням.

Водолій

Реально оцінюйте свої фінансові можливості. Не беріть позичок. Відмовляйтеся від ризикованих фінансових операцій.

Риби

Гроші спливатимуть швидко. Родичі на зможуть допомогти. Шукати свого партнера не час. Поруч будуть люди, які не заслуговують на вашу увагу.

Українці пройшли "точку неповернення" і вже стають свідками різких змін клімату.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 березня: як застерегти себе від неприємностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі