понеділок, 11 травня 2020 07:00

Гороскоп на 11 травня: які знаки почуватимуться найкраще

Гороскоп на 11 травня: які знаки почуватимуться найкраще
Слово матиме руйнівну силу. Думайте, що говорите. Фото: pixabay.com

11 травня – день нездійснених мрій. Більшість сподівань виявляться марними. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цього дня гальмуватимуться будь-які плани та проєкти, - говорить астролог. - Витрачатиметься більше часу на звичні щоденні справи. Не спокушайтеся на щедрі обіцянки балакунів. Нічого вигідного вони не запропонують. Принесе розчарування і нова закоханість. Не давайте волі своєму бажанню посперечатися. Істина в такий спосіб не народиться. Настрій буде зіпсовано. Слово матиме руйнівну силу. Думайте, що говорите. Найкраще почуватимуться Леви і Козероги".

Овен

Нагадають про себе старі борги. Знайдіть спосіб розрахуватися з ними. Купувати товари на виплат не слід. Залицяння неприємної вам людини дратуватиме.

Телець

Партнери не відповідатимуть вашим вимогам до них. Не ображайте на їхнє зневажливе ставлення. Перегляньте список вимог.

Близнюки

Наднормова робота не дасть збільшення зарплатні. Говорити з керівництвом про підвищення заробітку не слід. Розраховуйте на наявні гроші.

Рак

Проживіть цей день економно. Не беріть у банку гроші під заставу майна. Повернути їх вчасно ви не зможете. Відмовтеся від бажання будь-що заволодіти серцем партнера. Свою долю ви зустрінете пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайн вузької кімнати: показали 15 ідей перетворення простору

Лев

Фінансові операції проходитимуть вдало. Не женіться за надприбутками. Відкладіть частину грошей на потреби дітей. Партнери знов зможуть закохати вас у себе. Скористайтеся нагодою влаштувати романтичний вечір. Згадайте свої перші побачення.

Діва

Пошуки нового партнера не дадуть позитивного результату. Займіться справами, що давно відкладали. Не дозволяйте себе ошукати. Перевіряйте гроші на ринку.

Терези

Ваші обранці будуть приділяти багато уваги молодшим членам родини. Їх відволікатимуть домашні турботи. На інтимне побачення не варто розраховувати.

Скорпіон

Будьте готові до несподіванок. Через необачність близьких людей ризикуєте понести немалі грошові втрати. Запланована поїздка обійдеться невиправдано дорого. Партнери виявлятимуть ініціативу. Не залишайтеся безпристрасними. Вечір обіцяє бути цікавим.

Стрілець

День програшних справ. За більшість товарів та послуг доведеться переплачувати. Варто подумати над доцільністю деяких фінансових кроків. Не довіряйте вирішення особистих проблем посередникам. Вони лише ускладнять ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в Україні запрацюють дитячі садки

Козеріг

Виявляйте активність на роботі. Не лінуйтеся. Ваша старанність буде достойно оцінена. Рівень доходів може значно підвищитися.

Водолій

Задовільного заробітку не буде. Вигідно розпорядитися коштами навряд чи зможете. Зведіть витрати до мінімуму. Не залишайте гроші на зберігання у знайомих.

Риби

Невдачі супроводжуватимуть вас цього дня. Не допускайте фінансового ризику. Пильнуйте за гаманцем.

Тиждень з 11 по 17 травня стане початком фінансової кризи.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 травня: які знаки почуватимуться найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі