неділя, 10 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 10 жовтня: хто сьогодні стане багатшим і щасливішим

Гороскоп на 10 жовтня: хто сьогодні стане багатшим і щасливішим
Вдалий час, аби кинути пити і палити. Фото: pixabay.com

10 жовтня запросіть у гості людей, які заряджають позитивом. Уникайте зустрічі з тими, через кого нервуєте і почуваєтеся невпевнено. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зблизяться люди, які займаються спільними справами, - говорить астрологиня. – Почастішають службові романи. Настає період змін в особистому житті. Будьте відкритими до нових залицяльників. Серед них є шанс зустріти свою пару. Продемонструйте світу все, що вмієте. Багатшими і щасливішими цього дня стануть Тельці, Близнюки, Терези і Скорпіони. Не звертайтеся до сервісних служб. Не купуйте холодильників чи телевізорів. Вдалий час, аби кинути пити і палити".

Овен

Виникатимуть сумніви у щирості почуттів коханих. Влаштуйте невеличку подорож для двох. Вона розставить усі крапки над "і".

Телець

Стосунки з коханими можуть опинитися на межі конфлікту. Не з'ясовуйте взаємини. Змініть тему розмови. Перенесіть зустріч.

Близнюки

Відносини з коханими зміняться на краще. Нехай ніхто не завадить вашому спілкуванню. Зробіть вихідні незабутніми.

Рак

Романтичного настрою не буде. Переважатиме бажання побути на самоті. Гучні компанії втомлюватимуть вас. Зателефонуйте давнім друзям.

Лев

Планувати відпочинок з партнером не слід. Обставини не сприятимуть здійсненню цих планів. Дійте за ситуацією. Зберігайте спокій.

Діва

Легко долатимуться непорозуміння між закоханими. Проведіть удвох ці дні. Вам буде затишно разом. Самотні знайдуть свою пару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 4-10 жовтня: що треба зробити цього тижня, щоб забути про проблеми на весь місяць

Терези

Стримана поведінка коханих буде обмежувати вашу активність. Не час освідчуватися. Партнери будуть схильні відмовити вам.

Скорпіон

Руйнувати свої плани заради примхи коханої людини не слід. Будуйте стосунки на умовах врахування інтересів кожного. Зумійте відстояти свої права.

Стрілець

Ваші партнери будуть знервовані. Не варто ображатися. Зберігайте врівноваженість. Більше уваги приділіть дітям.

Козеріг

Подбайте про покращення атмосфери у родині. Не дозволяйте оточуючим втручатися у ваше особисте життя. З'ясовуйте непорозуміння без сторонньої допомоги.

Водолій

Подружні пари зі стажем матимуть нагоду чудово провести ці дні. Злагода пануватиме у вашому домі. Почуття молодих пройдуть випробування на вірність.

Риби

Подолайте свою сором'язливість. Говоріть близьким прямо про свої проблеми. У разі потреби зверніться за порадою до старших членів родини.

Астрологиня дала прогноз на вихідні і розповіла, які знаки будуть найщасливішими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 жовтня: хто сьогодні стане багатшим і щасливішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі