четвер, 28 травня 2009 14:29

Голу Мадонну з Гаєм Річі виставили на аукціон (ФОТО)

  "Мадонна і Гай" Пітера Хоусона. Зображення з сайту аукціону McTears
"Мадонна і Гай" Пітера Хоусона. Зображення з сайту аукціону McTears

Картина шотландського художника Пітера Хоусона "Мадонна і Гай" виставлена на аукціон McTears в Глазго.

Робота входить в серію картин Хоусона, присвячених популярній виконавиці, і зараз знаходиться в приватних руках. На полотні зображені голі Мадонна і її колишній чоловік Гай Річі, з яким вона розлучилася в листопаді 2008 року. Гротескний образ співачки, що розкинулася на ліжку, нагадує дряхлого культуриста, а Гай Річі, який стискає її стегно - щось середнє між Шреком і чудовиськом Франкенштейна.

За словами представника McTears Брайана Клементса, художникові точно вдалося передати взаємини пари. Організатори аукціону сподіваються виручити за картину більше 20 тисяч фунтів стерлінгів. Торги відбудуться 30 травня.

У 2004 році картина Пітера Хоусона із зображенням футболіста Хенріка Ларссона була продана за 40 тисяч фунтів стерлінгів. Серед власників робіт художника числиться багато популярних виконавців, зокрема Мік Джаггер, Девід Боуї і сама Мадонна.

Lenta

Зараз ви читаєте новину «Голу Мадонну з Гаєм Річі виставили на аукціон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі