четвер, 23 жовтня 2008 19:11

Мадонна забирає дітей у чоловіка

Американська співачка 50-річна Мадонна і режисер Гай Річі, 40 років, підтвердили чутки про своє розлучення, які ширилися з початку літа.

— Вони зрозуміли, що їм не вдасться зберегти шлюб, — цитує британська газета "Сан" приятеля пари. — Їм набридло прикидатися щасливими. Мадонна хоче розлучитися до Різдва. Однак Річі наполягає, аби це сталося швидше.

Співачка та режисер прожили сім років. Виховували трьох дітей: рідного 8-річного сина Рокко, усиновленого 3-річного Девіда Банду та 12-річну Лурдес, доньку артистки від Карлоса Леона. Діти залишаться з матір"ю. Річі дозволять їх відвідувати. Із дітьми Мадонна збирається переїхати в Нью-Йорк. У квітні вона придбала там квартиру за $7 млн. Документи оформила на  дівоче прізвище — Чикконе. За чутками, Річі теж збирається купити в Нью-Йорку житло, щоб частіше бачитися з дітьми, разом святкувати Різдво.

— Він вважає Мадонну гарною матір"ю, — каже приятель режисера. — Упевнений, що дітям буде з нею добре.

У співачки роман із 33-річним бейсболістом Алексом Родрігесом.

— Алекс завжди телефонує мені, — хвалить спортсмена Мадонна. — Навіть пам"ятає, які прикраси були на мені в день нашого знайомства.

Мадонна звернулася за консультаціями до відомої адвокатської контори Фіони Шеклтон. Жінка вела справи про розлучення принца Чарльза та принцеси Діани, Пола МакКартні з екс-моделлю Хізер Міллс. Фахівці кажуть, співачка може втратити майже $200 млн. Її статки оцінюють у $600 млн.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна забирає дітей у чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі