пʼятниця, 27 серпня 2010 14:09

Голлівудські нічні клуби заманюють клієнтів порнозірками (ФОТО)
6

У п'ятничному номері газети Los Angeles Times опублікована стаття Чарлі Амтера, який провів своєрідне дослідження з приводу запрошення нічними клубами Голлівуду зірок порноіндустрії для підвищення рейтингу своїх закладів.

Мова не йде про банальне стриптиз-шоу або, тим більше, обслуговування клієнтів. Красуні без комплексів просто присутні серед гостей, розважаючи їх відносно безневинним чином. Вони можуть бути одягнені відвертіше, ніж інші жінки. Але в останньому вони мало відрізняються від інших гостей.

У конкурентній боротьбі багато клубів почали використовувати "ніч з секс-бомбою" як останній засіб. І, як наголошується в публікації, цей засіб виявився досить ефективним і не дуже дорогим.

Так, наприклад, запрошення на роботу в клуб знаменитої порнозірки Джесі Джейн може коштувати від 5.000 до 10.000 доларів за ніч. Зірки другої величини - Los Angeles Times наводить приклад 27-річної Кіни Каї - беруть за ніч 1-3 тисячі доларів. Але у деяких випадках порнозірки готові працювати і "за безкоштовний лікер", якщо поява в клубі гарантує їм широке освітлення в ЗМІ і блогосфері.

Співвласник клубу Playhouse Роберт Винокур в інтерв'ю Los Angeles Times заявив, що "чуттєві моделі, подружки з Плейбоя і порнозірки викликають інтерес публіки". Він упевнений, що секс все ще є ходовим товаром. При цьому Винокур стверджує, що вечірка в компанії з еротичними красунями, всупереч розхожій думці, привертає не тільки чоловіків: на влаштованому нещодавно в його клубі заході Playboy 60% публіки складали жінки. На думку господаря закладу, це пов'язано з тим, що багато жінок люблять показати, що вони нітрохи не менш привабливі в сексуальному плані, аніж "професіоналки".

Проте, як наголошується в статті, далеко не всі клуби рятують подібні крайні заходи: у липні цього року в Голлівуді закрився нічний клуб Les Deux, що спеціалізувався на заходах за участю зірок індустрії для дорослих.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Голлівудські нічні клуби заманюють клієнтів порнозірками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі