неділя, 10 травня 2015 18:57

Геращенко пропонує заборонити публічне використання георгіївської стрічки

Геращенко пропонує заборонити публічне використання георгіївської стрічки
Фото: newseek.org

Необхідно заборонити демонстративне носіння георгіївської стрічки і ввести штраф за порушення, а в разі повторної появи з цією символікою порушника чекає арешт до 15 діб.

Таку пропозицію у своєму Фейсбук висловив радник глави МВС Антон Геращенко.

"Наступного тижня я внесу до парламенту проект Закону про заборону публічного використання Георгіївської стрічки, як символу російської агресії проти України, крім тих випадків коли Георгіївська стрічка використовувалася в символіці орденів ветеранів Другої світової війни, архівних, історичних документів, музейних експонатів та інших подібних випадків ", - написав він.

"Хочеш публічно носити георгіївську стрічку або нацистську свастику - заплати наприклад 5 тисяч гривень штраф до бюджету на лікування поранених інвалідів АТО і радій", - додав Геращенко.

 

Вчера активист Майдана из Запорожья Юрій Гудименко,с которым мы знакомы по Фейсбуку, сообщил на своей странице о хамско...

Posted by Антон Геращенко on 10 Май 2015 г.
Зараз ви читаєте новину «Геращенко пропонує заборонити публічне використання георгіївської стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі