понеділок, 21 червня 2010 12:02

Генпрокуратура "здала" Зварича до суду

Генпрокуратура "здала" Зварича до суду

Перший заступник генерального прокурора України Віктор Пшонка затвердив обвинувальний висновок у кримінальній справі екс-судді Ігоря Зварича, якого звинувачують в  отриманні хабарів.

Про це повідомляє прес-служба генпрокуратури.

Як відзначили у відомстві на Різницькій, кримінальну справу направлено до Верховного суду України для визначення підсудності.

Нагадаємо, ГПУ 2 грудня 2008 порушила кримінальну справу проти судді Зварича за отримання хабаря в розмірі 100 тис. дол.

У службових кабінетах і квартирах семи суддів Львівського апеляційного адмінсуду, зокрема і голови суду, провели обшуки, під час яких співробітники Генпрокуратури і СБУ вилучили 1 млн. дол і 2 млн. грн. При цьому з особистої барсетки тодішнього судді Зварича було вилучено 9,6 тис. дол і 6,4 тис. грн.

Сам служитель Феміди заперечував отримання ним хабара у розмірі 100 тис. дол Пояснюючи походження інших сум, він заявив, що позичив на будівництво 1,9 млн дол у свого знайомого адвоката Косенка, а також мав намір направити гроші, знайдені в приміщенні суду, "на церкву ".

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура "здала" Зварича до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі