вівторок, 22 квітня 2008 09:58

Генпрокуратура Колумбії розслідує звинувачення проти президента країни

Генеральна прокуратура Колумбії почала розслідування звинувачень в підкупі, висунутих проти президента країни Альваро Урібе колишнім конгресменом Іїдіс Медіною.
Про це повідомив сьогодні представник генпрокуратури Колумбії. В інтерв"ю місцевому телебаченню Медіна стверджувала, що від імені президента Колумбії їй пропонували високі державні пости за підтримку поправок в законодавство, які дозволили Альваро Урібе в 2006 році переобратися на другий президентський термін. Поправки в законодавство були прийняті, схвалені Конституційним судом, і Урібе успішно переобрався на новий термін. За словами Іїдіс Медіни, спочатку вона збиралася голосувати проти, але на її вибір вплинув тиск державних чиновників. Колишня конгресменша записала інтерв"ю чотири роки тому і зараз, коли їй стало остаточне зрозуміло, що дані обіцянки не будуть виконані, вирішила його обнародувати.

Уряд Урібе відкинув звинувачення, назвавши їх шантажем. Проте вища наглядова інстанція республіки почала в понеділок розслідування звинувачень, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура Колумбії розслідує звинувачення проти президента країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі