понеділок, 08 лютого 2010 10:46

Ганна Самохіна померла в хосписі Санкт-Петербурга

Ганна Самохіна померла в хосписі Санкт-Петербурга

У Петербурзі на 48-му році життя померла актриса Ганна Самохіна. Вона померла в одному з хосписів північної столиці Росії.

Поки що близькі не можуть точно визначитися з днем похорону. На прощання з Ганною Владленівною, ймовірно, прийдуть сотні її прихильників, тих, хто так гаряче бажав їй одужання в останні дні.

Про те, що Самохіна хворіє на рак шлунку, стало відомо в листопаді 2009 року. Перші повідомлення про це в ЗМІ з"явилися 1 лютого 2010 року. Як зізналися знайомі Ганни журналістам, стан актриси лікарі оцінювали як важкий, стадія хвороби одна з останніх, і шансів на одужання практично не було.

Актор Сергій Кошонін і режисер Олександр Полинніков вже заявили російським ЗМІ, що знаходяться в шоці від цієї інформації так само. Проте рідні все ж таки не втрачали надії.

Ганна Самохіна, в дівоцтві Підгірна, народилася 14 січня 1963 року в Кемеровській області. Закінчила Ярославське театральне училище, працювала в Театрі юного глядача в Ростові-на-Дону.

Її дебют в кіно відбувся в 1987 році в картині Георгія Юнгвальд-Хількевича "В"язень замку Іф". Актриса також знімалася в таких відомих фільмах, як "Злодії в законі", "Китайський сервіз", "Царське полювання", "Дон Сезар де Базан" тощо.

За декілька днів до смерті міністр культури Олександр Авдєєв підписав указ про присвоєння Ганні Самохіній звання "Заслужена артистка Росії".

Росбалт.RU, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ганна Самохіна померла в хосписі Санкт-Петербурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі